· · Коментари: 0
НЕОЧЕКИВАНО

Одвео је пса на шишање, а када се вратио није могао да верује како изгледа: "Ово више није пас" (ФОТО)

Цела ствар подељена је на Твитеру, где је брзо прикупила више од 500 хиљада лајкова.

1614937819_pas.JPG
Фото: Принтскрин / Твитер / ICE

Уједињено Краљевство већ трећи пут је у потпуном карантину и многе делатности присилно су затворене како би се спречило ширење корона вируса, укључујући и фризерске салоне. Многима је тешко пао живот без фризера, али за овог пса би можда било боље да га није посетио.

Прочитајте још: Први који је преживео: Ово штене је чудо природе, а ево и због чега (ВИДЕО)

Један мушкарац, након отварања салона, одвео је пса своје баке на шишање у салон за псе, а када је дошао по њега, није могао да верује шта су направили од њега. Његов пас изгледао је сасвим другачије него иначе, а његова трансформација насмејала је многе на друштвеним мрежама.

Прочитајте још: Како ново истраживање мења поглед на КУЋНЕ ЉУБИМЦЕ?

Цела ствар подељена је на Твитеру, где је брзо прикупила више од 500 хиљада лајкова, а многи нису могли да верују да је салон за псе стварно тако ошишао пса.

"Замислите да одведете пса, а покупите Сида из филма Ледено доба", нашалила се једна корисница, док је један корисник рекао: "Ово сам ја пре и након вечерњег изласка".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.