Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СЕЋАЊЕ

Огњен Амиџић одао почаст Маринку Маџгаљу: Овако би Фламингоси звучали у 2021. (ВИДЕО)

Огњен Амиџић, одао је почаст свом пријатељу и колеги Маринку Маџгаљу

1625032684_ognjen.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ Г Продуцтион
Oglas

Популарни водитељ који је заједно са покојним глумцем чинио двојац "Фламингоси", одушевљавали су народ, а песме су били велики хитови.

Прочитајте још: Након оптужби да продаје своју прљаву обућу по интернету, Зораннах се огласила: "ДАЈ БОЖЕ ДА СВИ НЕМАЈУ ПАРА КАО ЈА"

Огњен Амиџић, након Маринкове смрти одлучио је да и званично објави крај популарне групе, али је сада решио да заједно са својим ријатељима ода почаст Маринку и сними песму "Пустињу".

- Чудно је некако дошло до ове песме, једна необична путања, десила нам се инспирација. Када је настала, схватили смо да доста личи на "Фламингосе" и то како би они изгледали у 2021. години. Било је глупо да ово неко други пева. Много ми је људи тражило у последње време да направим нешто слично ономе што смо радили и због тога и у част томе је ова песма - рекао је Огњен за "Пинк".

Биографија Маринка Маџгаља

Дипломирао је глуму на Факултету драмских уметности 2000. године, у класи проф. Гордане Марић а играо је у Југословенском драмском позоришту, Народном позоришту, Звездара театру, Позоришту „Бошко Буха“, Битеф театру и УК „Вук Караџић“. Био је стални члан ансамбла Атељеа 212 од 2012. године.

Заједно са Огњеном Амиџићем је био члан музичке групе „Фламингоси“ са којом је освојио прво место на такмичењу Беовизије 2006. године. Са Амиџићем је водио и забавну емисију „Ћао, Дарвине“.

Био је ожењен глумицом Дубравком Мијатовић од које се развео 2014. године. Са њом је 2009. године добио ћерку Сару. Последње године живота провео је са својом вереницом Ланом Секулић црногорском новинарком.

Прочитајте још: Џеј је пре смрти написао писмо: Наследство оставио је ЊОЈ

Године 2015. Маџгаљу је дијагностикован рак панкреаса због чега је и хитно оперисан током лета 2015.Иако се чинило да се глумац опоравља,здравствено стање му се нагло погоршало и преминуо је 26. марта 2016. године. Комеморација поводом смрти Маринка Маџгаља одржана је 29. марта у Атељеу 212 на сцени "Мира Траиловић". Од драгог колеге и пријатеља опростили су се бројни глумци и др. Сахрањен је истог дана на Новом бежанијском гробљу у Београду.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas