Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОДМОР

ОХРИД какав НИКАДА нисте видели! ГОРИ Твитер - ЂУБРЕ на све стране, а за све одговорни ОНИ (ФОТО)

Страва и ужас - овако се, у најкраћем, могу описати призори крај најлепшег језера у Северној Македонији.

1597215433_OHRID.jpg
Фото: Twitter/ Screenshot Два терабајтниот
Oglas

Затрпан у ђубрету! Кесе лете поред Охридског језера, шеталиште препуно смећа, бачена амбалажа, празне пластичне флаша, кесе од брзе хране...

Pročitajte još: SRBI čuli i odmah REZERVISALI: Ovaj hotel poseduje SERTIFIKAT KOVID 19, a evo ŠTA TO ZNAČI (FOTO)

Прочитајте још: Епидемиолози упозоравају на НОВО БУКТАЊЕ КОРОНЕ! Млади одлазе на КОВИД ЖУРКЕ, а за све су криви ХРВАТИ

"Никада овакву слику нисмо видели када су нам туристи били Кинези, Холанђани, Италијани и остали странци! Срамно. Жалостно. Бедно."

Овим речима грађани Северне Македоније описују фотографије које су снимили у Охриду. Откуд ђубре у центру овог најелитнијег туристичког места?

Добра вест је да ово ђубре нису оставили страни туристи. Поготово српских туриста у Охриду нема, јер је нашим грађанима неопходан ПЦР тест да би прешли границу са Северном Македонијом.

Прочитајте још: ИСТИНИТА ПРИЧА: Три месеца ЖИВЕО НА АЕРОДРОМУ о трошку авиокомпаније, па рекао: Идем сада кући!

Ко је направио ово ђубре? Домаћи туристи! Они су једини који могу да се одмарају крај лепог Охрида. Истина, међу њима има и доста гостију из Албаније.

Прошле године Охрид је забележио рекордан број ноћења и долазака странаца. Сада их нема.

Претходних година највећи број туриста на Охридском језеру били су странци, па је тако ова дестинација прошле године остварила више од милион ноћења. Више од половине гостију били су странци.

Прочитајте још: ХАОС! Након отворених граница, на плажама КОЛАПС, људи чекају ПО ДВА САТА У РЕДУ (ВИДЕО)

Ова сезона је најлошија за Охрид у последњој деценији, а њихови једини страни туристи су припадници дипломатског кора који на овом језеру проводе викенде. Једине групе страних гостију била су два аутобуса са српским туристима који су стигли у јуну, али су нове мере онемогућиле одлазак наших туриста у Охрид.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas