Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

"Једном сам добио ЏЕМПЕР црвене боје, мами је ишао на живце" Бојан Маровић испричао по чему ће памтити 2020. (ВИДЕО)

Певач открио шта прижељкује у Новој години

1608147228_bojan-marovic.jpg
Фото: Приватна архива
Oglas

Бојан Маровић, као и већина својих колега, ову годину би волео да избрише. С обзиром на то да смо на прагу 2021. године, певач је за Магазин Новости открио и шта прижељкује у Новој години, али се и присетио поклона који га је највише обрадовао за празнике..

  • Који је најлепши поклон за Нову годину који сте добили до сада?

- Кума Сања која је тада студирала у Москви, донела је електрични воз, и свашта још уз то, то ми је било као клинцу нешто невероватно. Већ, како си старији, поклони су били другачији, али сећам се једног џемпера црвене боје, мами је ишао на живце, а ја сам га обожавао, једном сам га и у неку емисију обукао, и схватио зашто је свима сметао. У мојим очима је био увек нов и сјајан.

Фото: Приватна архива

  • По чему ћете памтити 2020, а да није само корона?

-  Шалу на страну, нисам неко ко кука, али ужасно се осећам кад сам затворен. Провео сам у карантину, у Игалу 2 недеље, није самоизолација - велика је разлика, за инат низ ствари које су само једна другу везивале... Међутим, било је ту и дивних ствари, љубав, били смо сви као породица више заједно него што би били иначе, прочитао сам више књига, него што сам то иначе радио.

  • Која је ваша новогодишња жеља?

- Здравље и стрпљења, то нам треба ... Волео бих да ове године издам 2 песме које ће људи пригрлити пуним срцем.

  • Која би била порука за наше читаоце?

- Што мање да гледају и слушају политичаре, да се окренемо једни другима, да волимо више, ипак ми са Балкана имамо једни друге, како год окренеш опет смо једни другима најближи. Тада живот је много лепши и бољи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas