Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

ОМИЉЕНА ПЛАЖА У ЦЕНТРУ ХУРГАДЕ: Уграбите прве дане јуна, док нема гужве и афричке врелине

Прошлу годину, у свима познатим околностима, многи хотелијери су искористили да унапреде и побољшају своју услугу, а промене су довеле до тога да и гости буду задовољнији.

1622204472_Swiss-Inn4.jpeg
ФОТО: Промо
Oglas

Једна од промена је и код веома популарног хотела који се некада називао Хилтон Ресорт, а данас наставља да пружа једнако квалитетну услугу под именом Сwисс Инн Ресорт Хургхада 5*

Оно што је била и раније највећа врлина хотела, остаје то и даље. Предивна пешчана плажа са марином, дуга 220м, без корала, и даље је главни адут хотела. Гости хотела, без обзира на одабир услуге (ХБ или АИ) користе без додатне надокнаде сунцобране и лежаљке, и добијају пешкире на коришћење. Један од укупно четири бара, налази се на плажи и омугућава гостима да се освеже након уживања у купању и сунчању. 

Сwисс Инн Ресорт Хургхада 5* је смештен у новом туристичком центру Мемша, на само 5км удаљености од аеродрома. Састоји се од два дела, једног који се налази на плажи, и другог који се налази преко улице, у другој линији од мора. Гостима су на располагању бројни типови соба, а све собе поседују клима уређај, САТ ТВ, тераса/балкон, сеф, кетлер, мини бар. Такође, гости хотела могу одабрати Алл Инцлусиве услуге, али и услугу полупансиона. Свакако, наш је савет да се определите за Алл Инцлусиве и безбрижно, у потпуности опустите на одмору. 

Поред поменутих барова, гости ће имати прилику да уживају у а ла царте ресторанима, базенима, спортовима и активностима на води, и услугама wеллнесс & спа центра, уз одређену надокнаду или без ње, о чему се свакако могу информисати приликом доласка у хотел. 

Сwисс Инн Ресорт Хургхада 5*  наставља да носи титулу породичног хотела, јер поред свега наведеног, нуди и сасвим солидан број садржаја за малишане, пре свега базене са мањим и већим тобоганима, два игралишта (од којих једно на плажи), мини клуб, мини диско и дечији мени у главном ресторану. 

У понуди наше агенције, налазе се и бројни други хотели у Египту, али и на Анталијској и Егејској обали Турске. За сва додатна питања на која не можете да пронађете одговоре на нашем сајту, можете нас контактирати путем цалл центра 011 655 78 00. 

За љубитеље зелене боје, бујног зеленила и оне који брину о очувању окружења, нудимо могућност онлине резервације и уплата преко 1А Травел Греен. На овај начин штедимо ваше време, бринемо о природи не трошећи сувишне количине папира, а и чувамо здравље, сводећи неопходне контакте на минимум у данашњим околностима.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas