· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Он је имао 24, а она 42 године! Један од НАЈПОЖЕЉНИЈИХ младих глумаца је био у вези са 18 година СТАРИЈОМ КОЛЕГИНИЦОМ! (ФОТО)

Милан Марић свој приватни живот држи далеко од очију јавности.

1621239257_milan-maric.png
фото: Принтскрин/Јутјуб/РТС Забава - Званични канал

Талентованог Милана Марића имали смо прилике да гледамо у серијама "Војна академија", "Беса", "Државни службеник", "Породица", а ускоро ћемо га гледати у улози Томе Здравковића, у истоименом филму.

Због великих пословних ангажмана које је у последњих пар година имао, стиче се утисак да глумац нема времена за љубавни живот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

Наиме, он се у потпуности посветио својој каријери која је кренула узлазном путањом, а сада је почео и да се пробија на руском тржишту, а о свом емотивном статусу избегава да говори.

Прочитајте још: Милан Марић открио све о односу Томе Здравковића и Силване

Иако се о приватном животу нашег познатог младог глумца не зна много, занимљива је чињеница да везу с почетка своје каријере, када је био са 18 година старијом колегиницом, није могао да сакрије.

Реч је о хрватској глумици Нини Виолић из Ријеке.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

Када је Милан имао 24, Нина је имала 42 године. 

Милан је Нину упознао у Београду 2014. године, када је гостовала са представом "Како смо преживеле". Своју романсу наставили су у Загребу, када је Милан тамо играо Гаврила Принципа у представи " Мали ми је овај гроб".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

Наводно су 2015. годину дочекали заједно у Нининој родној Ријеци.

О својој романси нису много причали, јер су и сами били свесни колико је тешко одржати вези на даљину.

Тачку на своју љубавну причу ставили су средином 2015. године, након шест месеци везе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

- Иначе сам затворен човек и не волим да причам превише о себи. Нисам ни знао тада да ће то толико да привуче медије. То је више било присутно код хрватских медија, јер она тамо живи. На сву срећу, то је мало прешло код нас. Али заиста је био грозан контекст у који су нас ставили. Ја сам тада био ужасно бесан. Наслови су били ужасни - "Хрватска кугуарка завела младог глумца" - испричао је Милан пре неколико година за медије.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.