· · Коментари: 0
ТУЖНО

"ОНАЈ ГОРЕ ЈЕ ЖЕЛЕО ДА СЕ ОВАКО РАСТАНЕМО": Адил очајан због Џејеве смрти, горко се каје због једне ствари (ФОТО)

Певач Адил Максутовић на инстаграм профилу објавио је писмо којим се опростио од таста, Џеја Рамадановског, који је преминуо у недељу, 6. децембра.

1607520006_1.png

У својој објави он је о преминулом певачу изрекао само речи хвале, описујући га као најталентованијег певача, којег већ сви данима оплакују и жале. 

Наводи да се никада нису посвађали, а да годинама нису разговарали и овим писмом тражи опроштај од свог таста.

- Стари мој, био си најмузикалнији човек ког сам познавао, певач са највише душе...Умео си да оживиш текст боље од свих нас...Уз препознатљиву боју гласа, красили су те предиван вибрато и бравуре које милију свачије ухо...Имао сам привилегију да те уживо слушам стотину пута...у време када си био доброг здравља...Могао си да отпеваш шта год замислиш... Док су други плакали или се веселили уз твоје песме, ја сам потпуно опчињен упијао сваку твоју отпевану фразу, магично си то радио... Мазнуо сам све што си ми дозволио... Хвала ти - написао је Адил на друштвеним мрежама.

Прочитајте још: СНИМАК КОЈИ ЈЕ ОТИШАО У ЛЕГЕНДУ: Ево како су певали и играли ЦЕЦА и ЏЕЈ на њеној свадби са Арканом (ВИДЕО)

Адил се затим осврнуо и на Џејеву богату каријеру, на то да је увек био омиљен у друштву, али и на то да је био велико срца:

- Једини си забавњак међу народњацима...и најпоштованији народњак међу забавњацима...Толико прелепих песама...Толико ванвременских хитова...Волели су те људи свих друштвених сталежа...свих занимања...свих профила...Деца су те обожавала...Сиротињи си помагао више него било ко...Таксистима, конобарима и музикантима ћеш заувек остати најдражи гост...Џеки Лав...истински шмекер и највећи дорћолски боем...

Прочитајте још: "Заувек, у бескрај, у незаборав!" Објављена ЧИТУЉА ЗА ЏЕЈА - У потпису: Пејовић, Матић, Лукас (ФОТО)

Такође, он наводи да се Џеј никад није стидео свог порекла и националности:

- Никада се ниси стидео своје националности...свог порекла...Иако си рођен у срцу Београда, припадаш народу који је одувек био на маргинама друштва...Без обзира на боју твоје коже и на све несташлуке из ране младости, ти си својом харизмом, искреношћу, енергијом и раскошним музичким талентом постао најомиљенији Ром..."Милионер из блата"...Био си амбасадор нације која нема ни своју државу, ни химну, ни универзални језик, ни писмо...али имали смо Нашег Џеја...

Прочитајте још: ЋЕРКА ОБЈАВИЛА УМРЛИЦУ: Џеј ће бити сахрањен уз звуке виолине, уз речи НАЈТУЖНИЈЕ ПЕСМЕ

- Знам да си се уморио, већ недостајеш свима. Твојој деци највише. Радује нас само чињеница да си последњи дан свог живота провео са породицом... Са својим унуцима... Нисмо ни слутили да ти је последњи. Умро си у сну. Ко би се надао да ће човек онаквог темперамента тако тихо и мирно отићи...Вероватно на неко боље место...чим се ниси бунио...Вољени Џеј...Никада се нисмо посвађали, а годинама нисмо разговарали...Опрости ми што сам предуго био љут на тебе...Онај горе је желео да се овако растанемо...

Своју објаву Адил је завршио речима:

- Буди спокојан...Твој пут није "Пут без повратка" као у песми...Два унука смо ти Ана и ја подарили...Старији је "схоwман" на деда Џеја...млађи има твој осмех...твоју енергију...Део тебе је заувек пресликан у њима...Бар још коју годину да си поживео...Да те и Дарис упамти...И да седнемо ти и ја...као некада...Да ти запевам "Сајбију"...Да се загрлимо...и исплачемо - завршио је Адил.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.