Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

Они који ГУТАЈУ храну су бољи људи од оних који уживају у залогају. А, ево какви су они који МЉАЦКАЈУ!

Психолзи кажу: Да видим како једеш и рећићу ти какав си!

1608378831_breakfast-1804436_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Ако сте од оних који и највећи оброк смажу за трен ока, можда због тога не изазивате симпатије околине, али то о вама говори нешто друго - да сте несебични, пожртвовани партнери и особе које на прво место увек стављају друге, а себе тек на крај.

Прочитајте још: Да ли сте чули за израз ДАМА са МАЧКАМА? Ево шта значи

Осим тога, вешти сте у обављању више радњи одједном и све ствари углавном завршавате у минут до 12. То сматра психолог Џулијет Богосијан, који тврди да начин на који једемо говори о нама.

Из те перспективе, људи који обедују споро, себи су увек на првом месту, умеју да буду тврдоглави и ригидни када је реч о њиховој рутини.

Прочитајте још: Да ли знате где је у људском мозгу центар за голицљивост?

Они који пазе да храна на тањиру буде лепо распоређена и да се намирнице не додирују, односно не мешају, држе до реда у свом животу, у свим сегментима. Организовани су и уредни. Међутим, недостаје им флексибилности, јер имају свој начин функционисања, па када се он поремети, ухвати их паника.

Цепидлаке
Оне које у ресторану дуго гледају мени или траже да храна буде спремљена на одређени начин или никако другачије, значи да у свему воле сигурну зону.
Они који не воле да им се меша храна на тањиру су уредни, али имају велику ману...

То је слаба тачка и људи чији се оброк састоји само од једног јела. Методични су, имају осећај за детаље, ужасавају се промена и тешко им је да се опусте у животу. Они који, с друге стране, воле да на трпези имају свега по мало, важе за дружељубиве, склоне експериментисању, али некад имају проблем у постављању приоритета, па им је тешко да се концентришу.

Мљацкање? Фото: Пиксабеј
Испробавате разна јела?

Особе које радо испробавају егзотичне специјалитете, воле да ризикују и у другим областима живота, јер су отвореног ума и обично су оригиналне.

Прочитајте још: Како да спречимо ШТУЦАЊЕ: Савети за сваку прилику

За људе који гласно жваћу, срчу и праве друге бучне звукове док једу, верује се да су слободног духа, искрени, директни и да не маре много о мишљењу околине.

Мљацкање и сецкање показују да је особа...

Они који пре него што почну да једу исецкају све на комадиће, одлични су стратези, увек размишљају корак напред, ослањајући се на своје планове, па зато углавном не умеју да се опусте и уживају у тренутку.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas