Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРИК

ОПЕКОТИНА ОД СУНЦА: Намазала се нечим што свако има у купатилу и после пола сата је остала у шоку! (ВИДЕО)

Са сунчаним данима и временом проведеним на плажи, неизбежно је да се сусретнемо са опекотинама од сунца.

1622794928_krema-za-brijanje.png
ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб/ мисскристинаЗ
Oglas

Сада је једна мама открила свој изненађујући потез за ублажавање опекотина од сунца за само пола сата, користећи нешто што можда већ имате у ормару у купатилу.

Синди Ален Стјуарт, из америчке савезне државе Тексас, намазала је леђа ментол-пеном за бријање и тврди да су опекотине "нестале". Открила је да је њен супруг такође испробао овај трик са њом, након што је његова мама то сазнала од лекара. Њена свекрва је мислила да је то „лудо“ док то није покушала сама, али сада се цела породица куне у овај "лек".

Прочитајте још: Оставите бадеме да "преноће" у ВОДИ пре конзумирања: Разлог ће вас ОДУШЕВИТИ

Људи су одмах пожелели да испробају овај трик и тврде да стварно делује.

Доктори тврде да ово и није толико изненађујуће, јер ако се погледа састав на паковању пене за бријање, видећемо да је она сјајна за хидрирање коже.

Уклоните опекотине од сунца кремом за бријање

Након што је овај трик постао виралан, људи су пожелели да га испробају.

Жена која је испробала овај трик и окачила детаљан снимак на Јутјубу, тврди да стварно делује. Имала је велике опекотине, и по упутству је намазала крему за бријање и оставила на пола сата да одстоји. 

Прочитајте још: 6 ПРОВЕРЕНИХ САВЕТА за РАВАН СТОМАК: Промените ОВЕ животне навике и имаћете тело као модел

Након што је уконила пену, види се како је црвена боја нестала.

У коментарима људи тврде да и они виде разлику.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas