· · Коментари: 1
ЉУБИМЦИ

Оправдано или не? Ово су разлози зашто је теже удомити ЦРНЕ ПСЕ

Као и код црних мачака, тако и код црних паса постоји веровање да доносе несрећу јер већина удружења и склоништа мучи муку са удомљавањем црних паса.

1618583246_puppy-336707_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Називају их тешко удомљивим псима и кажу да ни њима није јасно зашто се то догађа.

Пре неколико година била је покренута и кампања "Кад се мале руке сложе и црна њушка се удомити може". Кампања је имала мало успеха, што је заправо био још један доказ да очито постоји неки проблем с том црном бојом и љубимцима.

Прочитајте још: Када нас љубимци ТУЖНО гледају, они само желе да привуку нашу ПАЖЊУ и то раде СВЕСНО

Наравно да постоје власници црних животиња који се обично јављају и коментаришу да су црне животиње најлепше, али из разних удржења кажу овако: "Када пронађемо легло малих напуштених штенаца, увек се прво удоме они светлији, шарени, а задњи одлазе црни".

Које је ваше мишљење зашто толико мало људи жели да удоми такве псе и маце? Има ли неки оправдани разлог?

Црни пси су заиста, без сувишних и преувеличаних комплимената, врло често најлепши пси, најпаметнији, најпосебнији, најслађи и највернији. И у то смо се уверили ми који бринемо о њима и управо је због тога чињеница да они представљају једну од најтеже удомљивих категорија још апсурднија. Да ли имате идеју како помоћи црним њушкама да заувек пронађу дом?

Прочитајте још: СМЕШНЕ ситуације у којима су се нашле ове НЕВЕРОВАТНЕ КУЦЕ слатко ће вас насмејати (ВИДЕО)

Фото: Пиксабеј

Ми вам доносимо 10 разлога зашто удомити баш црног пса.

1. Црни пси су верни и дружељубиви баш као и остали пси "у бојама".

2. Изгледају мистериозно и грациозно.

3. Једноставније их је држати чистима.

4. Одлични су за заштиту - неки људи сматрају да црни пси изгледају опако, па зашто не искористити ту претпоставку у заштити од напорних особа.

5. Спремни су за сваки службени догађај - додајте само малу слатку кравату и имате пса у оделу.

Прочитајте још: УРНЕБЕСНО: Власници псима показали средњи прст, а реакције љубимаца ће вас НАСМЕЈАТИ ДО СУЗА (ВИДЕО)

6. Одлично испадају на фотографијама зими, поготово у снегу.

7. Заправо изгледаће супер скоро на свакој фотографији.

8. Природни су грејачи - наука каже да црно привлачи и апсорбује топлину, што значи да се зими можете стиснути уз своју длакаву грејалицу.

9. Сви ће вас приметити јер ћете вероватно бити један од ретких са прелепим црним псом.

10. Слободни су за удомљавање у свим могућим варијантама, мали, средњи, велики, краткодлаки и дугодлаки.

Стога ако размишљате о новом љубимцу, зашто то не би био неки предиван, црни, маркантни лепотан или нека грациозна црна дама? 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.