Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

ОПРЕЗ Венера је у Шкорпији: Откриваће се МРАЧНЕ ТАЈНЕ, пуцати бракови и дешавати секс за једну ноћ!

Венера је у Шкорпији од 10. септембра до 7. октобра и то је време веза за једну ноћ!

1631172359_Depositphotos_275789236_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Када је Венера у Шкорпији можемо да очекујемо да ће сав "муљ" изаћи на површину поготово када су партнерски односи у питању.

Прочитајте још: ОН ЈЕ НАЈГЛАМУРОЗНИЈИ ЗНАК У ХОРОСКОПУ! Ко је који знак у хороскопу, погодићете по БОЈАМА које их одликују!

Венера у Шкорпији тражи много

Овој Венери је љубав једнако бол. Она је сурова и страствена. Од партнера тражи све, али исто толико и даје. Сама Венера влада нашим вредностима када је љубав у питању и баш ту ће неки доживети велике промене.

Ова Венера је тешка, али много даје

У току свог кретања Венера ће имати квадрат са Плутоном што ће донети велике сексуалне апетите, љубомору и велику потребу за контролом. Све то доводи до расправа и озбиљних свађа у партнерским односима.

Прочитајте још: Бетмен је био дебељушкасти месар, а Холивуд је на њему зарадио милијарде! (ВИДЕО)

Четири знака ће се уздрмати

Овај аспект ће највише осетити Бикови, Лавови, Шкорпије и Водолије.

Уран је разарајућа планета и није тактична

Наиме, 19. септембра Уран ће се приближити Венери и тражи од нас промене у везама, али и промене унутар нас. Уран је разарајућа планета која није тактична. Савет је да се уздржите од наглих промена ако је икако могуће. Највише ће овај додир Венера и Урана осетити фиxи знакови поготово Бикови који не воле промене.

Прочитајте још: Александар је победио последњег самураја, понизио Јапан и вратио се кући

Тајне излазе на видело

Многе скривене тајне ће изаћи на светлост дана. У периоду овог транзита Венере кроз знак Шкорпије не треба да улазите у површне везе. То вам ова Венера неће ни дозволити. Сада ако упознате некога нема скривања, упознавање је до краја до најмрачнијих делова наше душе.

Ово је период веза за једну ноћ

Прочитајте још: ДУХ Мирољуб терорише Космај, а једини спас је да му се покаже ОВА ствар

Сви ћемо бити огољени до краја . Такође, ова Венера воли секс и необавезне везе (оне за једну ноћ) па ако желите и то да пробате сада је идеално време за то.

Прочитајте још: Три паклене хороскопске комбинације које НЕ СМЕЈУ да се венчају

Али пазите да не изгубите главу! Када се Венера у Шкорпији једном увуче под кожу тешко је заборављате и тражите још више и више!

Ову Венеру ће најлепше осетити Шкорпија, Рак и Рибе А мало теже ће пасти Водолији, Биковима и Лавовима.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas