· · Коментари: 0
ЈЕЗИВО

Осећала је промају из купатила, а када је склонила огледало открила је нешто НЕВЕРОВАТНО (ВИДЕО)

Иза огледала крило се нешто...

1614952716_pjimage--29-.jpg
Фото: Принтсцреен / ТикТок / самантхартсое

Девојка из Њујорка остала је у шоку када је иза огледала у купатилу пронашла тајну просторију, а своје откриће је поделила на свом ТикТок профилу. 

Прочитајте још: Рибари редовно виђају ЛЕТЕЛИЦЕ како израњају из океана, а за све су криви џинови?

Њене снимке погледало је више од 10 милиона људи

Саманта каже како је осетила промају и кренула је у истраживање одакле она долази. Након неког времена осетила је како ваздух долази иза огледала и тада је схватила да оно може да се склони.

Прочитајте још: Научници немају одговор зашто се камене ЛОПТЕ појављују широм света, а најближа је 200 километара од Београда

Када је у ушла у нову просторију, остала је у чуду када је схатила да је то био читав недовршен стан. Такође, забринула се да неко ту живи, јер је свуда около било смеђе. 

Коментара је било разних: неки су писали да је језиво, док су други видели као добру прилику да се прошири стан.

@самантхартсое

ХОW ИС ТХИС ИН МY БАТХРООМ WАЛЛ ##мyстерy ##нyц ##апартмент ##сецрет ##сторyтиме ##фyп

♬ Мyстериоус - Андреас Сцхеррен
@самантхартсое

ТРУЛY а неw меанинг то а “холе ин тхе wалл” ##мyстерy ##нyц ##апартмент ##сецрет ##сторyтиме ##фyп ##форyоу

♬ Ох Но - Креепа
@самантхартсое

цраwлед тхроугх а wалл фор тхис мyстерy со ењоy тхе финале 🕵🏻‍♀️ ##мyстерy ##нyц ##апартмент ##сецрет ##сторyтиме ##сторyтиме ##фyп ##форyоу

♬ Мyстериоус - Андреас Сцхеррен

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.