· · Коментари: 0
ЗНАКОВИ

Осећате да се ЉУБАВИ БЛИЖИ КРАЈ? Ових 10 знакова вам говоре да више НИСТЕ ЗАЉУБЉЕНЕ

Пратите знакове!

1599650858_Depositphotos_202054244_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Љубав је некада цветала, а сада нисмо одушевљени нашим избором партнера. Сви смо се сусрели са овом ситуацијом, зар не?

Нажалост, било да се ради о моћи Дизнијевих филмова или компликованој капиталистичкој шеми, сви смо навучени на идеју да морамо пронаћи праву љубав како бисмо уживали у животу.

Самим тим, веома је тешко помирити се са везом која је „потрошила“ свој рок трајања. Вероватно да и у таквој вези постоји поприлична количина љубави, али сада она се претворила у удобност и комфор. 

Прочитајте још: ПИТАЊА о БИВШОЈ: Шта МОЖЕТЕ да му поставите, а шта никако не треба да ПИТАТЕ

На крају крајева, ипак, свако ко се икада нашао на стази “одљубљивања” свакако је свестан да понекад једноставно морамо одустати док смо у предности.

Фото: Депозит

Данас вам откривамо десет знакова који вам управо то говоре. Ако којим случајем осећате да ваша веза није узбудљива и страствена као што је некад била, саветујемо вам да их прочитате. 

НИЈЕ ВАМ ПРИЈАТНО У ДРУШТВУ ДРУГИХ ПАРОВА

Када сте у љубави, не примећујете друге парове који јавно изражавају своју љубав, јер сте и ви једни од њих. Ипак, ако вам се у неком тренутку смучи њихово понашање, вероватно сте љубоморни јер је њихова веза боља од ваше.

Прочитајте још: Пиџама или доњи веш: Оно у чему МУШКАРЦИ СПАВАЈУ отркива о њиховом КАРАКТЕРУ

ВАШ ПАРТНЕР ВАМ ЈЕ ВИШЕ НАЈБОЉИ ПРИЈАТЕЉ НЕГО ЉУБАВНИК

Друштво нас је научило да наш партнер мора бити наш најбољи пријатељ, али, ипак, не бисте смеле превише да се опустите. Ако почнете са својим партнером да радите исто оно што и са својом најбољом пријатељицом, без грљења, љубљења и вођења љубави, идете опасном стазом.

НЕ ГОВОРИТЕ „ВОЛИМ ТЕ“ КАО НЕКАДА

Када осећате да некога волите, то ћете и изговорити. Ако га не волите или нисте сигурни, нећете. И то је врло једностна ствар која много говори о вашој вези.

Прочитајте још: Директор, истраживач, преговарач или градитељ - КО СТЕ ВИ?

Фото: Депозит

ОСЕЋАТЕ ДА НЕШТО НЕДОСТАЈЕ

Не можете баш одмах да схватите шта вам тачно фали у вези… то вас мући и прогања. Можемо вам само рећи да се тако осећа свака особа која није у квалитетној вези.

СВАЂЕ ПОСТАЈУ СВЕ ЧЕШЋЕ

Свађе и расправе с времена на време су сасвим нормалне, али ако се свађате константно, јасно вам је да ту нешто није како треба.

Прочитајте још: Формула за АТРАКТИВНОСТ: Позната глумица открила 5 правила како да звучите СЕКСИ

ВИШЕ НЕ ВИДИТЕ ЗАЈЕДНИЧКУ БУДУЋНОСТ

У једном моменту, сигурно сте заједно испланирали читаву своју будућност, а сада, не можете се видети како излазите заједно следеће недеље, а камоли за десет година. Тешко је проценити једну везу, посебно ако вас је некада испуњавала. Ипак, вероватно је боље раније знати ако особа са којом сте није права за вас.

ОДРЕЂЕНЕ НАВИКЕ ВАС НЕРВИРАЈУ

Када сте тек у љубави, све те чудне навике вас одушевљавају, али касније, током везе оне почињу да вас излуђују. Ако се управо то дешава са вама и ексцентричности вашег партнера, вероватно ваша љубав попушта.

Прочитајте још: НАЈГОРИ САВЕТИ које самци могу да добију од парова

ПОНОВО СУ ВАМ ПРИВЛАЧНИ ДРУГИ ЉУДИ

Када сте у првом периоду своје љубави, углавном не одвајате очи од свог партнера. Ипак, ако сада себе хватате како поштено одмеравате сваку атрактивну особу на свом путу до посла или мало више флертујете када изађете у град, морате бити свесни да више нисте привржени свом партнеру као некада.

Фото: Депозит

РАЗГОВОРИ НИСУ ОНО ШТО СУ БИЛИ

Када сте заљубљени у некога, тема за разговор има у неограниченој количини. Понекад, не можете престати да причате. Ипак, ако разговор у једном тренутку ваше везе почне да одумире, то је добар показатељ да се ваша веза ближи року истека.

Прочитајте још: Које су КРВНЕ ГРУПЕ најбоља комбинација за везу

РЕЂЕ ВОДИТЕ ЉУБАВ

То је чиста наука – људи желе да воде љубав са особама које их привлаче. Са онима које их не привлаче? Па, и не баш.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.