· · Коментари: 0
ОСКАР 2021.

Зорана коментарише ОСКАР МОДУ: Гламурозне тоалете вратиле ОПТИМИЗАМ! Шлиц је опет ту, а МЛАДЕ глумице разочарале (ФОТО)

Тренутак који смо жељно чекали коначно се догодио, а поред подељених награда највише пажње привукле су тоалете.

1619439206_Tan2021-4-26_7820348_0.jpg
Фото: Тањуг/АП

Зорана Вујанић, наша млада креаторка, каже да је оскар испунио њена очекивања, јер су ноћас из САД стигле слике предивних гламурозних тоалета који најављују - оптимизам!

Прочитајте још: Џенифер Лопез бира БЕЛУ КОМБИНАЦИЈУ: Њен стил можемо одмах да ископирамо (ФОТО)

Иако је церемонија додела Оскара била потпуно другачија од оних на које смо навикли, једно је исто -  звезде, гламур и шљокице на црвеном тепију.

Цветна хаљина промашај
Цветна хаљина на црвеном тепиху је чист промашај, макар била и "Гучијева"! И Риз Витерспун је могла више да се потруди уместо да се појави у већ виђеној црвеној хаљини!
Кери Милиген је победница ноћи доделе Оскара!

- Било је гламура, иако сам га очекивала много више, али имам три фаворита, а Кери Милиген је први, јер је носила раскошну златну шампањ хаљину - каже Зорана Вујановић, креаторка.

Кери Милиген је имала "Валентинову" балску хаљину без бретела широке сукње. Део испод груди је исечен и то је тренд који је управо хит.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FashionLab (@zorana_vujanic)

Прочитајте још: Детињство је провела у СЕКТИ, а због великог СКАНДАЛА умало уништила каријеру

Мушкарци, свака част!
Мушакрци су носили одела јарких боја и то је највеће изненађење, То је одличан искорак из клишеа.

Глен Клоуз је изгледала веома лепо у краљевски плавој туници дугачких рукава преко свилених панталона. Она је додала огрлицу који је издужио њену фигуру. Нажалост, већу пажњу је привукао њен тверк од стајлинга.

Младе глумице су одабрале неон боје, шлиц, прорез, ништа спектакуларно.

- Младе глумице су све у сличном тренду, увећани "пуф" рукави ће очигледно бити и даље модерни. Хаљине су биле јаких, неон боја. Откривају стомак или ноге. Дакле, шлиц је поново веома модеран - истиче Зорана.

Прочитајте још: Била је најплаћенија глумица Холивуда, а онда се повукла. Шта ради Камерон Дијаз? (ФОТО)

Виола Ди је одабрала хаљину која подсећа на ручни рад, а то ће век бити моредно.

Андра Деј је светлљуцала у металик хаљини са шлицем и то је увек добитна комбинација. Зеднаја је као млада глумица одабрала уску неон хаљину са прорезом испод груди, што је добра идеја за матурску прославу.

Прочитајте још: Очекујемо БЕНИФЕР: Била је то љубав деценије, а Бен Афлек се највише обрадовао раскиду веридбе Џеј Ло

- Топло бих препоручила нашим женама да обрате пажњу на хаљину Хале Бери која је имала класичну хаљину која стоји сваком телу и женама свих узраста - каже Зорана.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Dern (@lauradern)

Лаура Дерн је једна од ретких глумица која се одлучила за једноставну црно-велу варијанту која је увек пун погодак.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.