· · Коментари: 0
НЕЗАХВАЛНОСТ

Наставница се пожалила: "Ове године сам добила само шест поклона од ђака!" Ево коментара КОЛЕГА

Наставница је испричала непријатно овогодишње искуство са ученицима.

1612187905_Depositphotos_128964626_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Наставница се пожалила на друштвеној мрежи како се осећа потцењено након што је од ученика добила само шест поклона за празнике.

Прочитајте још: Сви су се бојали ћутљивих БЛИЗНАКИЊА, уништавале су све што дотакну, а крај је био МОНСТРУОЗАН

Иако се 2020. чинила најдужом годином, она је прошла, као и новогодишњи и божићни празници. У овом периоду многи родитељи су куповали поклоне за наставнике које ће њихова деца однети у школу. Најмање што родитељи могу да ураде за наставнике је да им бар пошаљу честитику и захвалницу за велики рад током прошле године.

Прочитајте још: Шаптао је слоновима и све су га слушали, а онда се догодило нешто НЕВЕРОВАТНО! (ВИДЕО)

Једна наставница оставила је велики број подељених мишљења након поруке коју је оставила на једној друштвеној мрежи.

Фото: Депозит

Написала је: "Да ли је ваше дете доноси поклон својим наставницима? И шта? Питам јер сам наставник. Радим у школи у којој деца увек поклањају наставницима неке поклоне. Обично добијам велики број разноврсних поклона током празника, али ове године сам их добио само шест. Осећам се помало лоше. Прошла година је био тежак период и напорно сам радила".

Ова објава покренула је лавину коментара

- Знам да је пандемија, али нико од родитеља није остао без посла и заиста мислим да могу сви да купе мали поклон. Проводим 32 сата недељно са децом, сигурно сам особа која је заслужила, бар, мали поклон - рекла је ова изнервирана наставница и додала: - Свеједно, ово је моја прво јавно обраћање. Јуче сам била изнервирана и још увек мислим о томе, па сам само желела нечије мишљење - завршила је.

Прочитајте још: Психијатар Мила: Савршене породице су темпиране БОМБЕ, а ево како не постати РОДИТЕЉ РОБ

Објава је покренула расправу и многи су коментарисали ову изјаву:

Један колега наставник је одговорио:

Ми, средњошколски наставници не добијамо поклоне.

- Ја сам средњошколски наставник и ми не добијамо поклоне, нити их очекујем. Објава није на месту.

- Такође ... Сигурно знате да је ово један од најчуднијих и најтежих објава икада. Не могу да верујем да вам је стало до поклона - написала је једна наставница.

Прочитајте још: Нашминкао се, па извршио ГЕНОЦИД: Овај човек је знао да се ПРОМОВИШЕ и пре друштвених мрежа

Само шест поклона ове године Фото: Депозит

Други је одговорио:

- Да, поклоне за разред купио сам од свог новца. Желим да знају да ми је стало и да заслужују поклон.

- Добила сам неколико кутија чоколаде од деце из мог разреда, и то ми је много значило - ређали су се коментари.

Ја сам купио поклоне својим ђацима!

- Радим у веома заосталом подручју, деца су била толико захвална на својим поклонима. Никада, никада не бих очекивала да од њих добијем поклон - написала је једна скромна наставница.

Прочитајте још: И ДАЉЕ МИСТЕРИЈА: Шта је усмртило Мајкл Џексона?

- Звучите врло незрело и заборавили сте значење Божића.

Једна мама је рекла да се слаже са учитељицом - али је истакла да је за многе ово врло стресно време.

- Увек купујем поклоне учитељима. Да, плаћате, али то је професија за коју сматрам да је потцењена и недовољно плаћена.

Други је изнервирано написао:

- Ви сте срамота. Апсолутна срамота.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.