Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КУПАТИЛО

Kада вам је ПОХАБАНА, фуге испрљане? Не морате да купујете НОВУ, ево једноставног РЕШЕЊА! (ФОТО)

Купатило је, сложићемо се, једна од важнијих просторија у кући. Желите да освежите изглед купатила?

1628757091_boja-za-kade-ilustracija.png
ФОТО: Рома
Oglas

Плочице су већ старе, изгребане. Слично важи и за каду. Фуге су старе и прилично прљаве.
Када дође време да се реновира схватамо да то није једноставан а поготово не јефтин подухват. Ево низа производа који омогућавају да поправите визуелни изглед свог купатила са мањом инвестицијом. 

Aqua Tile Color  

је боја на воденој бази намењена за директно наношење на зидне керамичке плочице у кухињама, купатилима и тоалетима.  Погодна је за све влажне просторе. Подлога на коју се може наносити: керамичке зидне плочице и порцеланска керамика.  На воденој је бази, слабог мириса. Крајње једноставно се употребљава. Наноси се директно на плочице – није неопходан прајмер нити шмирглање површине. Одлична покривна моћ. 3 у 1 систем : заптивање, подлога и завршна боја у једном производу. 

ФОТО: Рома

Lux Tile Color  

је висококвалитетна двокомпонентна полиуретанска боја за подне и зидне  плочице у ентеријеру и екстеријеру . Универзално применљива на многобројним подлогама као што су превасходно плочице (зидне и подне), али такође и каде, туш каде, бетон, челик, асфалт, дрво... Аплицирана  боја се изузетно брзо суши па се по површини може ходати већ након 24 сата. Отпорна је на сунчеву светлост, добро приањања на плочице, има врло ниску тенденцију прљања, веома добру трајност, отпорност, и високу класу отпорности на клизање Р9. 

ФОТО: Рома

Фломастер за фуге  

Нема потреба да се трудите да очистите или избелите старе , запрљане фуге. Најбржи и најједноставнији начин да освежите или промените боју фуга. Једноставан и сигуран начин да фуге кермичких плочица у кухињи или купатилу изгледају као нове. Покривна моћ овог фломастера је 53 дужна метра фуга просечне ширине. Он прекрива све мрље , брзо се суши и има антибактеријску формулу против буђи. Наједноставнији начин за промену боје постојеће фуге.  Доступан је у белој , беж и сивој боји.

ФОТО: Рома

Боја за каде – Италија 

Двокомпонентна боја изузетне тврдоц́е и сјаја, беле боје.  Користи се за : санитарне каде,  каде од фибергласа, туш каде, умиваонике, судопере, керамичке плочице …. Одлично приања на било коју површину. Изузетна тврдоц́а и отпорност на хабање и висок сјај. Наношење: четком, ваљком или помоћу airless уређаја. Један сет је довољан за 6 – 7,5 м2.

ФОТО: Рома

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas