Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Еластична метална боца

ОСВОЈИЛА је БИЦИКЛИСТЕ на први гутљај, а ево и зашто (ВИДЕО)

Лагана боца Кеего Титаниум спаја различите материјале и поставља нове стандарде за уживање, када вас жеђ савлада

1608044706_keego-termos.jpg
кеего-термос - фото: “Кеего"
Oglas

Дугогодишња испитивања утврдила су да чување течности у ПВЦ боцама и балонима угрожава здравље, због отпуштања микрочестица пластике. Због тога прехрамбена индустрија у свету захтева нетоксичну амбалажу.

Прочитајте још: Како да ПРИКУПЉЕНУ ВОДУ претворите у ПИЈАЋУ?

Кеего Росе верзија металне боце, фото: “Кеего”

Поред традиционалних стаклених флаша и тегли, керамичких и металних кутија, сламчица од бамбуса, произвођачи асесоара за професионалне спортисте, рекреативце и излетнике, оријентишу се на алтенативне материјале. 
Компанија “Кеего” је отишла корак даље и за израду боца за воду одабрала титанијум, метал који се због својих карактеристика користи за биомедицинске имплантате. 

Рекламни слоган “Ако имате најбољи бајк, најбоље патике, најбољи дрес - зашто не користите најбољу боцу?” лансирао је у сам врх потражње нови производ компаније “Кеего”. У којој мери је најбоља остаје дискутабилно, али нова Кеего еластична термос боца од титанијума свакако је јединствена.  

Широк отвор олакшава пуњење и чишћење боце, фото: “Кеего”

Форма је прилично конвенционална, са дискретном текстуром која спречава клизање из мокрих руку. Запремина је 0,75 литара, а димензије такве да се уклапа у носаче боца на бициклама. Посебном је чини могућност да дуго очува температуру течности, без обзира на окружење и то што је еластична.  

Добар млаз воде омогућава вам да пијете без контакта са устима, фото: “Кеего”

За обе карактеристике одговоран је зид боце израђен од три слоја. Са спољашње и унутрашње стране је чист титанијум финоће преко 98%, а између два танка слоја метала у сендвичу је поликарбонат.  

Све популарнији еластичан термос, фото: “Кеего”

Тиме је добијена висока еластичност, а задржана су изолациона својства. Притом титанијум је отпоран на корозију, лак је за чишћење, а посебан начин израде спречава лепљење остатака пића и развој буђи.  

Прочитајте још: Јесењи марш кроз блато, воду и маглу (ФОТО)

Заштита од цурења чак и када је млазница отворена, јер се вентил активира само притиском, фото: “Кеего”

Усник са интегрисаним пуш-пул вентилом испушта течност само када се бочица стисне. Ко жели да ужива у хладном (или топлом) напитку “са стилом” мораће да издвоји око 50 долара за овакав део опреме. 

Драган Шапоњић  

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas