Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Несвакидашње

Купао је леш, а из ушију и носа су почели да ИЗЛАЗЕ МРАВИ! Потопио је мртваца у воду, а онда је унук ПРОГОВОРИО

"Никад у свом животу ово нисам видео"

1599213523_Depositphotos_381424826_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Шејх Абас, који је радио у мртвачници и добровољно купао мртваце, без икакве новчане накнаде, испричао је следећи догађај који се десио лично њему.

Шејх Абас је причао:

- Назвали су ме рекавши ми да је у тој и тој улици и кући умро човек, па ако могу да дођем до куће и обавим шта треба. Кад сам дошао пред кућу, видео сам да се ради о богатој породици. Ушао сам у кућу и остао без текста. Све је било у стаклу, мрамору, доста тога је било позлаћено. Човек је био милионер. Када сам ушао у собу у којој је он на кревету лежао мртав, нисам могао да се снађем јер је сва била у огледалима. Док сам ходао на поду сам гледао своје табане и лице, све је било у огледалима. На средини собе је био велики кревет прекривен свилом. На кревету је лежао он а око њега три слушкиње различитих националности - причао је он.

Прочитајте још: Снимљен глобус који светли и нестаје у вулкану: "Били су ВИСОКИ и ПЛАВИ, а у ПЛАНИНИ су оставили базу НЛО"

- Пришао сам кревету и открио бели чаршаф којим је било прекривено његово тело и лице. Умро је пре једног сата. Када сам открио његово лице, један мрав је изашао из његовог носа. Онда су почели мрави, много њих, један за другим да улазе у уста а излазе на ухо. Ишли су преко лица, а затим су излазили на уста и нос - причао је радник из мртвачнице.

Изненадио сам се. Овакво стање нисам нашао у књигама нити у књигама које говоре о начину припремања мртваца за сахрану. Назвао сам једног шејха, објаснио му случај и питао како да поступим. Шејх ми је изненађен и погођен само кратко рекао: “Шејх Абас, уради како мислиш да је најбоље, ја не знам.“

Прочитајте још: Два ДОКАЗА о ТУНЕЛУ испод Петроварадинске тврђаве постоје: Налазе се у БЕЧУ и на ТИТАНИКУ (ФОТО)

- Позвао сам његове синове да ми помогну око купања, међутим они су одбили, само је један његов унук пристао да ми помогне. Онако у чаршафу смо га узели и ставили у каду коју смо пре тога напунили водом. Неколико сам га пута потопио комплетног како би мрави изашли из његовог тела. И стварно је тако и било, када би га год потопи, мрави су излазили из ушију, носа и уста. Тако сам радио док му се тело није очистило од мрава, покупио сам их руком са површине воде и избацио ван - сећао се Абас.

"Овако нешто нисам видео"

- Никад у свом животу ово нисам видео, окупао сам на стотине тела, али овако нешто нисам видео, да након само сат времена од смрти из тела излазе животиње. Четири ноћи нисам могао да заспим, стално ми је била његова слика пред очима. Било како било, његови синови нису били расположени за разговор. Сео сам у ауто са овим унуком који ми је помогао око купања и тада сам му рекао:“Ово што смо ја и ти видели око мрава, нећемо никоме да говоримо, међутим, ја већ 21 годину купам мртваце, ово никад нисам видио, какав је био твој деда?“ - причао је.

Прочитајте још: Црној мачки одсеку реп или се нађе змијска кошуљица: Баба СИНЂА код Неготина баца чини и скида магију (Фото)

Унук обори главу и рече: “Види шејх, ја знам да ћу бити питан пред Аллахом, али ја знам сигурно да је мој дедо ударао и тукао своју мајку, ударао ју је толико да би викала, онако се ни животиња не удара. Сећам се једном да ју је тако изударао, да његова деца која су тада били већ одрасли, узели своју нану о одвели је у полицију да га пријаве заједно са њом. Кад су тамо дошли, она је изјавила да њени унуци не говоре истину и да њу њен син не удара."

- То је срце мајке, било ју је стид и срамота да се чује како је њен син насилник, трпела је бол и ударце, а његова казна је почела пре његове сахране - сматра радник.

Шејх као и други ученици сматрају да све што му се десило након смрти је због непокорности према мајци.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas