Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НУМЕРОЛОШКА АНАЛИЗА

Откријте тајну вашег тела! Нумерологија открива ваш ТИП ФИГУРЕ и како да је ОДРЖАВАТЕ

Ова наука може нам открити многе скривене и потиснуте тајне сваке личности, али и предвидети облик фигуре нашег тела, као о идеалан изглед који можемо постићи

1595487503_Depositphotos_122789724_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Особине, предвиђање идеалног партнера, тип лчности, а сада и облик наше фигуре. Нумерологија је специфична и увек интригантна наука, која нам открива много тога.

Сазнајте како да одржавате идеалну фигуру, како се морате односити према свом телу и шта му у вашим свакодневним навикама не прија

Лични број

Ова комбинација бројева основа је од које све почиње. Како бисте израчунали свој лични број потребно је да саберете датум, месец и годину рођења. Потребно је сабирати бројеве док не добијете коначно једноцифрен број. 

Уколико сте рођени 12.маја 1990. године, ваш лични број је  1 + 2 + 0 + 5 + 1 + 9 + 9 + 0 = 27 = 2 + 7 = 9. Број девет за ову особу одређује врсту њене фигуре.

Број 1

Фото: Pixabay

Такве особе најчешће воде врло покретан начин живота и ретко пате од пренадутости и вишка килограма. Динамика им доноси витку и затегнуту фигуру.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Број 2

Особе овог типа имају тенденцију ка дебљању, често прибегавају дијетама. Али не знају сви да је њима строго забрањено излагање изгладњивању. Уместо тога, треба дати предност храни биљног порекла и физичким активностима.

Некада је дијета погрешна за ваше тело

Број 3

Прочитајте још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Ови људи имају склоности ка непотребној бризи. Сви знају да чим је тежа душа, теже је и тело. Покушајте да се ослободите сувишног терета негативних емоција и изгледаћете све боље и боље.

Број 4

Особама овог типа препоручује се бављење омиљеним активностима. Одсуство радне сатисфакције може изазвати јак осећај глади. Као резултат, тело почиње са стварањем залиха сувишне масти.

Прочитаје још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Број 5

Тип фигуре ових особа увек зависи од њихове животне позиције. Оптимисти ће имати витку линију. Живите живот пуним плућима, и ваше тело неће гомилати сувишне килограме!

Број 6

Људи овог типа често имају пропорционалну фигуру. За чување лепих облина, довољно је само хранити се рационално.

Фото: Pixabay

Прочитаје још: СВЕ СЕ ЗНАЛО УНАПРЕД! Ако 1. јануар падне у СРЕДУ, биће ГЛАДИ, а људи ће УМИРАТИ од ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ

Број 7

Овим особама је врло важно одржавати добре односе с партнером. Често, због проблема у вези или браку, могу почети и проблеми са сувишном тежином.

Тежина у души резултира већом тежином тела

Број 8

Оваквим особама је врло важно да науче опраштати. Сувишна љутња може одјекнути акумулацијом сувишних килограма.

Број 9

Овај тип људи је врло склон дебљању, а елиминисање сувишних килограма неће бити лако. Врло је важно не дозвољавати свом телу да складишти масти,  аодлична варијанта, у овом случају, биће исхрана базирана на киселом воћу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas