· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Открила прави позив у 40. години: Има мужа и двоје деце, а дневно заради ХИЉАДУ ДОЛАРА (ФОТО)

Ејнсли Дивајн, била је сасвим обична жена до своје 40 године

1620141087_das.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/ цхансингслее

Завршила је факултет, удала се, добила двоје деце и бавила се некретнинама у фирми коју је отворила са мужем.

Прочитајте још:  Била је супермодел, данас има 53. и даље је најлепша Данкиња на свету! (ФОТО)

Иако је имала сасвим леп живот и фирму која је успешно пословала, одувек је била лепа и згодна, а често су јој се удварали младићи који су били годиште њеног сина. Како наводи, никада томе није придавала значај, али је у својој 40. години добила понуду, коју није могла да одбије.

Овој згодној дами која је загазила у пету деценију понуђено је да постане модел једног сајта. Све јој је то одмах зазвучало примамљиво, па је купила пратећу опрему која јој је била потребна: добар лаптоп и камеру. Муж јој је пуна подршка, јер сматра да своје тело и треба да показује.

- Није ми никада пало на памет да се повучем, од првог укључења које сам имала 2016. године. Зарађујем 1.000 долара (што је око 100.000 динара) дневно и могу да кажем да је то мој посао из снова. Нема више одласка у фирму, већ се само извучем из кревета и упалим камеру.

 - Захваљујући мом изгледу имам много муштерија, али морате да имате и челичне живце јер се увек нађе неко ко ће покушати да вас увреди да сте престари или да треба да нађете прави посао - закључила је Ејнсли Дивајн у интервију за један пословни сајт.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.