Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МЕДИЦИНА

Пронађен лек за ХИВ?! Пацијент ОЗДРАВИО, лекари предвиђају РЕВОЛУЦИЈУ

Тридесетогодишњи мушкарац после годину дана терапије добио негативан резултат

1594209697_Depositphotos_345192724_s-2019.jpg
Oglas

Тридесетогодишњи мушкарац из Бразила могао би да буде први излечени пацијент од вируса ХИВ-а у свету! Како су пренели страни медији, лекари су му од терапије преписали комплекс лекова који је довео до потпуног опоравка.

Прочитајте још: Издато упозорење 3. СТЕПЕНА! У Кини се појавила нова заразна болест - БУБОНСКА КУГА, а ово су СИМПТОМИ

"Пацијент Сао Паоло", како су га прозвали, добио је коктел АИДС лекова уз АТР терапију, као и још неколико суплемената и лек никотинамид који је у ствари врста винамина Б3. Оболелом пацијенту из Бразила дијагностикована је болест 2012. године и био је пионир у лечењу ове врсте током 48 недеља. После годину дана резултати теста били су негативни на вирус ХИВ!

Доктор Рикардо Дијаз са Универзитета Сао Паоло у Бразилу истакао је за британски Телеграф да лекари не могу да претраже читаво тело, али према резултатима које су добили у телу нема заражених ћелија.

- Мислим да је обећавајуће. Овај пацијент је можда излечен. - навео је Дијаз.

Хив Фото: Депозит

Међутим, лекари који су такође учестовали у овом истраживању изнели су подаке да је четворо оболелих пацијената који су примили исту терапију нису показали позитивне резултате. 

Прочитајте још: Црвенило, оток, ожиљци, флеке - о овим ПОСЛЕДИЦАМА ПЛАСТИЧНИХ операција нико не говори!

Од ХИВ-а је оболело више од 75 милиона људи широм планете, а око 33 милиона је преминуло од кад је епидемија почела током осамдесетих. Пацијентима су АИДС лекови до сада помагали да контролишу вирус, а постоје и многи који су спречили да се болест прошири. Међутим, поред овога у свету тренутно има 37 милиона људи живи са ХИВ-ом, а већина је у Африци.

Лекари широм света и даље су несигурни по питању ове врсте терапије иако је за сада "Сао Паоло пацијент" без вируса ХИВ у организму, али биће потребна детаљнија и истрајнија истраживања да би се заиста показало да ли је овакав вид лечења заиста успешан.

Прочитајте још: БЛЕДА је, испијена и усамљена - ДЕВОЈЧИЦА је оболела од ОПАСНЕ БОЛЕСТИ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas