Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Откривен УЗРОК СМРТИ младе звазде Гранда: "Сви смо у шоку...како је могао то да уради"

Млади певач Момир Луковац, учесник музичког такмичења "Звезде Гранда", трагично је преминуо у уторак у 24 години.

1619005860_momir2.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе/Звезде гранда
Oglas

Такмичарка Звезда Гранда, Крстиња Тодоровић, била је блиска са трагично преминулим певачем Момиром Луковцем (24) из Подгорице, који је такође био учесник овог музичког такмичења.

Заједно су ишли у музичку школу, а сада је открила шта се навдно догодило те кобне ноћи.

Ништа није слутило на самоубиство

"То се десило синоћ касно, али с обзиром на то да је истрага још у току, ми као његове колеге и пријатељи не бисмо смели да приђемо тамо због ситуације са короном, чак се ни саучешће неће примати. Нико не зна шта би њега могло да наведе на самоубиство, он је био сасвим нормалан, и у комуникацији и са момцима са којима је јуче био. Чак је припремао песму за себе, није уопште било назнаке да би то могло да се деси", рекла је Крстиња.

Певачица је истакла да ништа није указивално на трагедију, да је Момир био весео и нормалан момак, а да је јуче, у уторак, 20. априла, био у студију и снимао песму.

"Сви смо били у шоку, нисмо веровали док нисмо добили саопштење из хитне да се то стварно десило, нико не може да претпостави шта би њега могло да наведе на то. Баш је био срећан, нормалан и испуњен момак. Кажу да је истрага у току, да се убио у том стану где је живео са том девојком. Ништа се званично не зна од детаља, људи нагађају", испричала је Крстиња за Телеграф.рс.

"Ко зна шта је њега у суштини натерало на то, ко би дигао руку на себе без неког јаког разлога? Био је добар друг, добар човек, јако весео, кад сте са њим у друштву то је била само шала, то је било весеље, притом талентован момак пред којим је била каријера, све је имао, чак је имао проблем са килажом па је смршао и почео да брине о себи, причао је да ће догодине поново на Гранд... Сад је за све касно", рекла је певачица.

"Са његовом породицом не можеш ни да ступиш у контакт, претпостављам да су људи у шоку... Има мајку, оца, две сестре... Никоме се никада ни на шта није жалио, био је срећан и испуњен, ова девојка јесте била мало старија од њега, али кажу да је нормално са њом функционисао, живели су заједно. Нико није приметио проблем, кажу да су приметили било шта покушали би да причају са њим, да га не испуштају из вида", рекла је певачица.

"На крају, ето, катастрофа... Ми смо заједно ишли у средњу, учили смо музичку, знамо се одмалена. Баш ми све ово тешко пада, искрено."

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas