Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Откривена ТАЈНА: Џенифер Лопез и Бен Афлек су раскинули због бизарног разлога!

Када су Џенифер Лопез и Бен Афлек раскинули верибру свет је био шокиран, а сада знамо и шта се догодило.

1623134748_benifer.jpg
Фото: Instagram/ screenshot jlo/benaffleck
Oglas

Џенифер Лопез је, по свему судећи, прешло у навику да раскида веридбе. Недавно је оставила Алекса Родригеза и помирила се са великом, старом љубављу. Дакле, Бен Афлек и Џенифер Лопез су поново заједно, а папараци су нам пружили доказ.

Прочитајте још: Меган Маркл на мукама: Ко ће бити КУМ бебе Лилибет? Oprah, Beyonce или ОВАЈ славни пар

Славни пар је почео да се забавља у лето 2002. године, пошто су се упознали на снимању филма "Gigli". Била је то љубав деценије и убрзо су их прозвали Бенифер. Две пуне године трајала је љубав, а онда су одједном раскинули! Сви су били шокирани, а они су тврдили да су остали пријатељи.

Раскинула и одмах се удала
Исте године када је раскинула веридбу са Бен Афлеком, Џеј Ло се удала за Марка Антоније и од 2004. до 2014. године су били у браку. Имају близанце Ему и Макса (13).

Џенифер Лопез проговорила о раскиду

У међувремену, обоје су створили породице.

Недавно је испливао на површину њен интервју који је дала 2010. године. Испоставило се да су главни кривац медији!

Волим Бена, али...

- Било нам је превише свега. Искрено, никада пре нисам говорила о томе. Волим Бена, он је диван мушкарац, али било је превише за обоје да живимо под сталном опсадом пуне две године - рекла је Џенифер.

Џенифер Лопез и Бен Афлек су се забављали две године

Џеј Ло је рекла да су били на свим насловним странама и то је их је - сломило.

- Медији су се хватали за ситнице и лудели смо од тога. Наша веза је патила. То је био велики разлог раскида. Не могу да оптужујем медије за све, али медијски притисак је одиграо кључну улогу у томе - била је искрена Џенифер Лопез.

Прочитајте још: Меган Маркл и принц Хари добили УПОЗОРЕЊЕ: Ево ко им се мота око куће! (ФОТО)

Џенифер Лопез се исте године када су раскинули удала, а Бен Афлек следеће године са глумицом Џенифер Гарнер са којом има троје деце: Виолету, Серафину и Самјуела.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Affleck (@benaffleck)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas