· · Коментари: 0
Ненадмашан

ОБЈАВЉЕН СНИМАК: Откривени НЕПОЗНАТИ ДЕТАЉИ из производње аутомобила Владимира Путина (ВИДЕО)

Најсигурнија лимузина на свету дуга је 6,62 метар и кажу да може да издржи и мањи нуклеарни удар

1594063576_putin-naslovna.jpg
Фото:"Депозит"

Лимузина у којој се вози руски председник Владимир Путин је специјално развијена за ту намену. Руси су у цео пројекат, тврди се, уложили више од 400 милиона долара, Лимузина "аурус сенат", у чуду су причали амерички новинари, је далеко безбеднија од оне у којој се вози Трамп!

Прочитајте још: Ово је ново возило америчке војске!

Па ипак, мало се зна о овој лимузини поуздано. Степен блиндираности је тајна баш као и многе друге карактеристике возила. Тврди се да може да издржи не само ракетне нападе већ и омањи нуклеарни удар. У опреми има и резерве кисеоника и ко зна шта све још. Прави се и цивилна верзија која кошта од 250.000 долара па навише,

Постоје две верзије. Основна има ознаку С600, међуосовинско растојање од 3.300 мм и дужину од 5.630 мм. Варијанта Л700 је дуга 6.620 мм, баш као и  председничка лимузина. Под хаубом је 4,4-литарски Би-турбо мотор са 8 цилиндара, који је специјално за њу развио "Порше", са око 530 КС и обртни моментом од 880 Нм. Аутомобил има хибридни погон што значи да располаже и са електромотором, а уз помоћ 9-степеног аутоматског мењача развијеног у руској компанији Солерс (УАЗ) преноси снагу на све тошкове! До "стотке" стиже за мање од 6 секунди и постиже максималних, наравно, електронски ограничених 250 км/х. 

Прочитајте још:Компанија "Тесла" премашила тржишну вредност од 200 милијарди долара!

Зашто је, и зашто баш сада, једна руска телевизија објавила видео снимак, који ће свакако постати хит на Јутубу, остаје непознаница. 

Поготово што се на снимку види и креш тест ове лимузине.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.