· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

Откривено да је Меган Маркл писала Харијев говор, па принц "побегао" у САД из чудног разлога

Увелико се прича да је принц Хари отрчао у САД да би прославио 4. јул.

1625380982_w_56058870.jpg
Фото: ЕПА

Принц Хари је одмах после откривања споменика Леди Дијани одјурио кући у Монтесито код Меган Маркл. Он је безбедно стигао, а поуздани извори тврде да је тако брзо отишао из два разлога.

Прочитајте још: Да ли је управо СПРЕЧЕН СКАНДАЛ! Знате ли због чега ће принчеви на отварању споменика Дајани држати говоре ОДВОЈЕНО?

Принц Хари је у Енглексој остао само пет дана

Принц Хари (36) је слетео у Лос Анђелес у суботу после петодневног путоавња у Енглеску. Многи су изненађени што је у домовини, дакле, остао само пет дана.

Војвода од Сасекса је изненадио присутне на додели награда WellChild Awards у среду када је урадио ПЦР тест пре него што је отишао на свечано отварање споменика његовој мајци Леди Ди у врту Кенсингтонске палате. Сада се многи питају да ли је тест урадио због пристних на церемонији или зато што је планирао брзи повратак кући.

Само 13 гостију
Отварању споменика Леди Ди присуствовало је само 13 гостију. Међу њима нису били Кејт и Чарлс, већ ујак Чарлс Спенсер и сестре од ујака Леди Сара и Леди Џејн.
Лилибет Диана 4. јула пуни месец дана

Наиме, 4. јула ће његова ћерка  Лилибет Диана напунити месец дана, јер је рођена 4. јуна. Међутим, тог дана је још један важан датум.

Прочитајте још: Отварање споменика принцези Дајани: Принц Хари стигао, а Кејт Мидлтон СКИНУТА са СПИСКА гостију!

Меган Маркл и принц Хари славе 4. јул

Меган Маркл и принц Хари 4. јула славе амерички празник - дан када је донета Декларација о независности. Они желе да га прославе сви заједно због малог Арчија. Прославиће га у својој кући, вредној 15 милиона фунти, у Монтеситу у Калифорнији.

Да ли је Меган писала говор принца Харија?

Мемориајал принцези Дијани отворен је 2. јула на њен 60. рођендан.

- Сваког дана пожелим да си ту са нама и зато се надам да ће скулптура стајати као вечита успомена на тебе - рекао је принц Хари у говору за који су многи говорили да га је написала Меган Маркл.

Прочитајте још: Стари-нови ТРЕНД: Кендал Џенер и Гвинет Палтроу носе папуче какве до јуче нико не би обуо! (ФОТО)

Споменик су израдили уметник Јан Ранк Бродли и баштован Пип Морисон, а направљен је од бронзе. Дијана стоји у средини и окружена је децом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.