Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Откривено шта је принц Вилијам шапутао Кејт током последњег јавног сусрета са Хари и Меган (ВИДЕО)

У својој новој књизи, "Битка за браћу", краљевски стручњак и аутор Роберт Лацеи подсећа на дан, који је наводно изазвао велику узнемиреност иза сцене

1603098637_vilijam.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Тхе Роyал Фамилy Цханнел
Oglas

Још увек се препричава догађај који се догодио на прослави прослави Комонвелта дана у Вестминстерској опатији у Лондону.

Прочитајте још: Потресна исповест Банета Видаковића - открио истину и о МИЛАНУ ЕКВ

Све очи тог дана биле су уперене у Меган Маркел и принца Харија, док су заузимали места на њиховом коначном краљевском ангажману.  Пар се придружио краљици Елизабети Другој, принцу Чарлсу, Камили војводи и војвоткињи од Кембриџа у Служби за заједницу Комонвелта само неколико дана пре него што су званично напустили место виших краљевских чланова.

Људи су били посебно знатижељни да виде каква ће бити комуникација, након безброј гласина да браћа, Хари и Вилијам нису у добрим односима због њихових супруга. Фанови су убрзо видели, да између њих постоји недостатак комуникације, али је један од читача усана, успео да ухвати коментар који је Вилијам дао својој супрузи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💚💚#принцехаррy #мегханмаркле #мегханандхаррy #харрyандмегхан #qуеенелизабетх #принцессдиана #принцеwиллиам #принцецхарлес #диана #qуеенелизабетх #дукеофсуссеx #дуцхессофсуссеx #меганмаркле #рацхелзане #роyалцоупле #роyалфамилy #роyалwеддинг #катемиддлетон #принцессцхарлотте #буцкингхампалаце #кенсингтонпалаце #принцессофwалес #доннапаулсен #суитс #арцхие #арцхиехаррисон

А пост схаред бy 🇬🇧𝐻𝒜𝑅𝑅𝒴 𝒜𝒩𝒟 𝑀𝐸𝒢𝐻𝒜𝒩🇺🇸 (@мегандхаррyофсуссеx) он

У новој књизи "Битка за браћу", краљевски стручњак и аутор Роберт Лацеи, подсећа на дан, који је наводно изазвао велику узнемиреност иза сцене. Коменатришући понашање браће, Роберт каже да њих двојица нису уложила никакве напоре, да остваре било какву комуникацију. Такође открива и Вилијамову реченицу која би могла да разреши мистерију читавог овог догађаја, али она нема никакве везе са Харијем.

Прочитајте још: Гледаоци остали у ШОКУ: Оволика СЛИЧНОСТ са принцезом Дајаном није виђена (ФОТО)

Догађај се догодио мало пре почетка пандемије коронавируса, пре увођења карантина, а војвода је прокоментарисао само промене у протоколу. Обраћајући се својој супрузи, Вилијам је изјавио да је "читава ова ствар руковања чудна и да ће морати да ставе гомилу гела након овога."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Харрy анд мег тодаy ин Wестминстер аббеy 💚 ❤️ #принцехаррy #мегханмаркле #мегханандхаррy #харрyандмегхан #qуеенелизабетх #принцессдиана #принцеwиллиам #принцецхарлес #диана #qуеенелизабетх #дукеофсуссеx #дуцхессофсуссеx #меганмаркле #рацхелзане #роyалцоупле #роyалфамилy #роyалwеддинг #катемиддлетон #принцессцхарлотте #буцкингхампалаце #кенсингтонпалаце #принцессофwалес #доннапаулсен #суитс #арцхие #арцхиехаррисон

А пост схаред бy 🇬🇧𝐻𝒜𝑅𝑅𝒴 𝒜𝒩𝒟 𝑀𝐸𝒢𝐻𝒜𝒩🇺🇸 (@мегандхаррyофсуссеx) он

Највећу узнемиреност, изазвало је седење краљевске браће, мада Роберт сматра да ни ту нема ничега чудног. Хари и Меган, нису били укључени у званични протокол, а како су "млађи краљевски пар", морали су једноставно да пронађу своја места са остатком гостију и сачекају да дођу остали чланови породице. Наводно су били веома бесни када су сазнали да нису на списку, па је Вилијам покушао да олакша ситуацију. Одлучио је да прескоче формални улаз, тако да не изгледа да су Хари и Меган непожељни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⠀ Тхе роyал фамилy леавинг тхе тхе Цоммонwеалтх Сервице. Тхис wас а биттер сwеет аппеаранце синце ит’с тхе ласт тиме wе аре гоинг то сее Харрy анд Мегхан бефоре тхеy степ доwн ас сениор роyалс 🥺. Алтхоугх ит дид маке ме хаппy то сее тхем со хаппy, И кноw тхеy аре доинг wхат’с бест фор тхе фамилy, анд тхат’с алл тхат маттерс.⠀ -⠀ -⠀ Тханк yоу то @_дуцхесс_оф_суссеx фор алл тхе видеос! И цоулдн’т финд тхем анywхере 💞.⠀ .⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀ .⠀ ⠀ #wеловеyоумегхан #мегханмаркле #дуцхессофсуссеx #бритисхроyалс #роyалс #принцехаррy #мегханандхаррy

А пост схаред бy Мегхан & Харрy (фан паге) (@тхе_тиг_мм) он

Међутим, постојао је један проблем са планом - они су га смислили након што су одштампане службене наредбе у којима је писало да  ће Кејт и Вилијам доћи са краљицом, па су погрешили. Док су из палате прокоментарисали да за овај догађај не постоји одређени формат.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas