Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Отворена је "ЛАВЉА капија": Очекујете нечекивано, али и невероватан УСПЕХ

Сунце и Месец су у квадрату са динамичним и наелектрисаним Ураном, што увек доноси неочекивани развој ситуације

1629109423_Depositphotos_78379204_xl-2015.jpg
Oglas

Нешто ће нас изненадити, нешто што је скривено од нас, нешто из ведра неба, Уран ће створити ковитлац и убрзање, што може да донесе хаос, али и ослобађање.

Прочитајте још: Ретроградни Сатурн је неминовност: БИКУ вртоглаве промене и Лаву ФАТАЛНУ љубав!

Лав увек доноси ослобађање

Налазимо се у периоду Лава. Сви смо мало отреситији. Доминирају елементи који се односе на креативну експресију, унутрашњи осећај себе, оно што нас чини живим, што подстиче наше самопоуздање да будемо то што јесмо. Сунце је најјаче у Лаву, јер је његов владар. Овде имамо блиставу, сјајну енергију, која нас чини моћним и та моћ нам је прекопотребна зато што је пред нама нешто што морамо да урадимо, јер одавно осећамо да треба.

Меркур нам даје снагу
Меркур је у коњункцији са младим Месецом, што даје менталну снагу и односи се на то о чему размишљамо, како комуницирамо, перцепцију о томе ко смо ми, шта треба да кажемо или изразимо, шта је битно за нас управо сада.
Јупитер нас окреће пријатељима, Лав нама.

Планете у Лаву представљају баланс Водолији, која је изузетно наглашена ове године, због Јупитера и Сатурна који се у њој налазе и крећу се ретроградно.

Јупитер је поново у Водолији, што нас усмерава ка окружењу, пријатељима, људима са којима смо у интеракцији, који су нам потребни у животу, који су на нашој страни.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Лав нас враћа себи, ономе што је истина за нас, што нас инспирише, узбуђује, што нас мотивише и подиже, где можемо да заблистамо. Сада имамо могућност да развијемо самопоуздање и освестимо да је то могуће.

Портал лавље капије

Сваке године, око 8. августа Сунце се на свом путу кроз сазвежђе Лава среће на небу са сјајном звездом Сириус. Ова појава је позната као портал Лавље капије.

Сиријуса сви славе
Портал 8/8 се хиљадама година слави као спиритуални датум. Излазак Сиријуса и усклађивање са Сунцем сматрало се важним догађајем у многим древним културама: афричко племе Догани, Сумери, Египћани.
Лав и Сиријус дају невероватну енергију.

Тога дана енергија је најинтензивнија, јер је и млад Месец у Лаву. Портал Лавље капије је комбинација Сунца у знаку Лава, звезде Сиријус која се уздиже на небу и нумеролошког значења броја 8 (који је дуплиран). Испреплетени, ови фактори емитују веома повољну енергију за постизање успеха и остварење планова.

Прочитајте још: Сунце у хороскопу одређује да ли ћете бити КРИМИНАЛАЦ или ДИРЕКТОР

Сиријус је Сунце

Овога пута млад Месец је појачао спиритуалну моћ. Овај период је идеалан тренутак да се направи план, започне нешто ново и отвори за обиље које долази.

Лав је храброст, лидерство, понос...

Фиксна звезда Сиријус (друга најсјајнија звезда на небу, поред нашег Сунца), зове се још и спиритуално Сунце, јер осветљава циљеве и амбиције вишег ума. У јеку сезоне Лава Сиријус се уздиже на небо и постаје јасно видљив на источном хоризонту. Лав оличава храброст, понос и лидерство. Сунце је владајућа планета Лава, што значи да обиље креативне соларне енергије пролази кроз портал и повећава самопоуздање.

Прочитајте још: Планете кажу да је сада време за нови почетак: Промените ПОСАО или партнера

Штампано издање Треће око

Портал је отворен неколико недеља

Иако је најјаче деловање 8. августа, портал је отворен неколико недеља пре и касније. Млад Месец увећава потенцијал за стварање промена и креирање нових подухвата. Зато обратите пажњу на област хороскопа где се овај утицај дешава.

У нумерологији број 8 је симбол просперитета.

У нумерологији, 8 је број обиља и просперитета, а такође и симбол бесконачности, што представља неограничени потенцијал. Осми дан осмог месеца обилује енергијом успеха и покреће нас да јасно поставимо циљеве.

Прочитајте још: ЧУВАРИ НЕБА су активирани: Други ПУНИ Месец откључава све ПРОМЕНЕ живота

Сиријус се повезује са богатством, страшћу, чашћу и славом, а Сунце је планета самопоуздања, снаге воље и самоизражавања. У комбинацији са бројем 8, који представља обиље, добијамо идеалну комбинацију за покретање планова који ће се успешно реализовати.

Комплетан текст прочитајте у штампаном издању ТРЕЋЕ ОКО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas