Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ЉУБИМЦИ

Ова девојка има 5 мишева и њен видео ће вам срушити све предрасуде о овим слатким животињицама (ВИДЕО)

Мишеви су врло чисте и паметне животиње. Нежни су и емпатични и вежу се за свог власника као што то чини и пас.

Oglas

Разлика између љубимаца и дивљих мишева је та што су љубимци узгојени са мало побољшаним карактерним особинама.

Нису агресивни, врло су разиграни и осетљиви. Мишеви се чак одазивају на своје име и могу да науче бројне трикове. Најпаметнији су глодари и због своје интелигенције знају често да пате ако им не дајете довољно пажње.

Прочитајте још: Жена је одлучила да посвети живот СПАШАВАЊУ ПАСА које нико не жели, а оно што је добила заузврат је НЕПРОЦЕЊИВО (ВИДЕО)

Баш као и пси, наградиће ваш труд, љубав и време које им поклањате и заузврат ће вам дати пуно више. Али ови љубимци нису за свакога. Особа која жели да удоми штакора мора добро да размисли да ли има времена и живаца за ова слатка створења.

Ако се, пак, одлучите за штакора као љубимца, морате заштити простор у ком ће миш обитавати. Потребно је да заштитите каблове, утичнице, књиге, одећу и обућу.

Прочитајте још: Слике овог пса освајају и по неколико хиљада лајкова: Тајна је у његовој фризури (ФОТО)

У овом преслатком видео снимку можете видети колико су мишеви друштвене и емпатичне животиње. Њени мишеви су се јако везали за њу. Један од њих не пушта је ни на тренутак саму.

Она има целу породицу мишева, а то што се није зауставила само на једном, иде у прилог томе да су мишеви заиста слатки и емотивни љубимци.

А да ли бисте ви икада удомили мишеве?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas