Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖИВОТИЊЕ

Ова панда је урадила нешто НЕВЕРОВАТНО и свима изазвала осмех на лицу (ВИДЕО)

Освојила је срца многих.

1611824372_panda-a.PNG
Фото: Принтсцреен / Yоу Тубе / WКYЦ Цханнел 3
Oglas

Више од четири милиона људи погледало је видео бебе џиновске панде, прилепљене за ногу чувара зоолошког врта у Јужној Кореји. На видео снимку видите чувара зоолошког врта како одмерава малу Фу Бао, затим је скида са ваге и одлази.

Прочитајте још: Пас херој: Спасио живот беби закопаној у земљу! ВИДЕО

"Панда дипломци"
Фу Бао је прва гигантска панда рођена у Јужној Кореји. Њени родитељи, седмогодишња женка Аи Бао и осмогодишњи мужјак Ле Бао, стигли су у зоолошки врт Еверланд из кинеске провинције Сечуан, као део државног програма "Панда дипломаци".

Устаје, спушта Фу Бао на под, само што она не жели да он оде. Панда се затим обмотава око чуваревих ногу, виси чак и онда кад он покушава да оде.

Чувар се сагиње и удаљава је од себе, али она покушава још једном да се припије уз њега, али неуспешно. Она се превће на леђа и тоне у сан. На снимку се, касније, види како пандица дрема на леђима у близини мајке Аи Бао.

У дивљини је остало мање од 2000 панди

Ту је и неколико приказа како се панда пење по дрвећу, игра са дрвеним коњићем за љуљање.

Прочитајте још: Пси могу да окрију ћелије рака код људи, али да ли могу да "нањуше" трудноћу?

Панде, некада сматране угроженима, данас су рањива врста. Према Светском фонду за дивље животиње, у дивљини је остало мање од 2000 панди. Велики део њиховог станишта угрожен је инфраструктурним пројектима у њиховој родној Кини.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas