· · Коментари: 1
уређење

Ова ПРАВИЛА воде до ВИШЕ НОВЦА, како да побољшате ФИНАНСИЈЕ?

Имајте у виду да добар фенг шуи није довољан – новац вам неће пасти са неба зато што сте декорисали ентеријер на одређен начин. Морате и ви да се потрудите да до њега дођете, а наредних 6 фенг шуи савета ће вас додатно ојачати на путу до вашег циља.

1596114781_money-2724241_1280.jpg
Фото: Депосит

Уредна кухиња

Кухиња је директно повезана са вашом способношћу да привучете енергију новца. Нека остава и фрижидер увек буду организовани и пуни свеже хране које заправо користите. Новац ћете привући и редовним чишћењем шпорета – свака рингла мора да буде функционална и пођеднако искоришћена.

Фото: Пиxабаy

Прочитајте још: Ово је једно од ОМИЉЕНИХ ЛЕТОВАЛИШТА СРБА! Масаже доступне свима НОН СТОП, а тест на корону НЕ ТРЕБА (ФОТО)

Почистите неред у кухињи, нека свака ставр буде на свом месту!

Црвена, љубичаста и зелена боја

Боја има снажан утицај на расположење. Сматра се да црвена симболише моћ, а љубичаста и зелена просперитет. Међутим, постоји цака – морате изабрати боју коју ви волите. Највећа грешка коју људи праве када декоришу дом у духу фенг шуија јесте што пристају на измене које се њима лично не допадају. На пример, каже се да је црвена срећна боја и уколико офарбате улазна врата у црвено, привући ћете новац. Уколико ви не волите црвено, презираћете сваки улазак и излазак из вашег дома, а то свакако није начин на који се ствара добра енергија.

Прочитајте још: ЈЕДНО ПИТАЊЕ ПОСВАЂАЛО ИНТЕРНЕТ: Како слажете пешкире? Хиљаде људи тврди: Ово је ЈЕДИНИ правилан начин! (ВИДЕО)

Улазна врата која зраче добродошлицом

Фото: Депсит

Уколико људима ње лако да пронађу ваша улазна врата и срећним околностима ће бити тешко да пронађу пут до вашег живота. Обележите врата тако да буду видљива из даљине и проверите да ли звонце на њима ради. Отирач испред врата увек треба да буде чист. Пребришите и степенице, ходник или тротоар испред вашег дома и обавезно поставите саксију са биљком.

Унесите биљке!

Мање тричарија, више воде и биљака

Да бисте привукли благостање потребно је да створите уредан и инспиративан дом у којем нема места за неред. Нагомилавање непотребних ствари закрчиће добру енергију и довешће до прокрастинације. Нека у вашем дому увек има места за снажне изворе живота - зеленило (биљке и цвеће) и свеж ваздух. Важан додатак у фенг шуију јесу фонтане јер симболишу новац и стимулишу просперитет и енергију.

Прочитајте још: Осећате да вам фали ЕНЕРГИЈА? Промените ових 10 СТВАРИ у свом ДОМУ и све ће бити другачије

Пажљиво користите водене симболе

Ваше финансије огледало су стања у којем се налази вода у вашем ентеријеру. Не дозволите да ниједна водена инсталација буде покварена - славина која цури симбол је протраћеног новца. Будите пажљиви и приликом постављања слика инспирисаних водом или огледала. Ни једно ни друго не би требало да буду виши од нивоа вашег носа.

Ако радите од куће одвојите простор који је само за рад!

Функционална кућна канцеларија

Људи који раде код куће најшешће немају радни простор и то је велика грешка. Уколико желите да привучете нове прилике и клијенте, свој посао морате схватити озбиљно - треба да издвојите место у вашем дому које ће служити искључиво за обављање радних обавеза. Распоред намештаја такође је изузетно важан – радни сто никако не постављајте уза зид јер та позиција симболише покорност. Количина простора која се налази испред вас представља количину доступних могућности. Столицу поставите тако да уместо ка зиду увек буде окренута ка отвореном простору.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.