· · Коментари: 0
ЕМОЦИЈЕ

"Ова слика ми значи више од многих награда": НЕДА УКРАДЕН објавила ДИРЉИВУ фотографију са два дечака! (ФОТО)

Призор који греје срца.

1631104215_Untitled58899.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ neda.ukraden

Певачица Неда Украден је вољена и поштована дуж целе бивше Југославије, а оно што ју је пратило током целе богате музичке каријере је шареноликост генерација које је слушају.

Прочитајте још: Ова певачица је била толико утицајна 90-их, да су јој пратећи вокали биле две НАЈВЕЋЕ звезде које данас воде РАТ! (ФОТО/ВИДЕО)

Тако се може десити ситуација коју је Неда овековечила фотографијом на Инстаграму.

Мали фанови

На две фотографије, које стоје упоредо једна до друге, Неда стоји са малим дечаком и грли га једном руком, да једна фотографија није рађена старијим фотоапаратом, помислили бисмо да је реч о истом детету.

Неда је опису објаснила о чему се ради.

"На левој слици отац, пре 36 година, на десној слици син, преслатки Мома, најбољи Дулетов друг, данас !!!
💪🙎‍♂️🤵‍♂️
Ова слика ми више значи од многих награда!!🙏🎶👍 Хвала вам за вишедеценијску љубав и поштовање !"

Дакле, две генерације у једној породици су фанови популаре певачице. Ово је ситуација са којом мало који певач данас може да се похвали.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.