· · Коментари: 0
ИДЕЈА

ОВА земља даје 3.000 долара сваком ТУРИСТИ који се у њој зарази КОРОНОМ

Идеја је уродила плодом, а први су похрлили инфлуенсери.

1598203461_uzbekis.jpg
Фото: Пиксабеј

Многе дестинације су пожуриле да отворе врата туристима тврдећи да су "covid free", али Узбекистан се издвојио међу свима. Ова земља је прва понудила новчану гаранцију!

Прочитајте још: "Она ће за мене увек бити дете": Српски туристи остварили РЕКОРД по броју ЖАЛБИ, а једно питање сви ПРЕПРИЧАВАЈУ

Узбекистан је још у мају најавио и одржао реч: онај туриста који се на путовању по Централној Азији зарази ковидом добиће 3.000 долара као компензацију!

Великодушна понуда има зачкољицу...

Наравно, ова великодушна понуда има и малу зачкољицу. У суштини, толико кошта лечење од короне у болницама Узбекистана.

Да је идеја добра најбољи доказ је поновни пораст страних туриста у Узбекистану, а први су кренули блогери. Нова кампања под називом  “Uzbekistan: Safe Travel Guaranteed” и влада се нада да ће строге хигијенске мере које су увели вратити и туриста који су имали прошле године.

Неколико година бележе пораст, а онда...

Ова земља је последњих година доживела прави туристички бум, а лане су имали 6,7 милиона страних туриста што је за ову земљу рекорд.

Прочитајте још: ОХРИД какав НИКАДА нисте видели! ГОРИ Твитер - ЂУБРЕ на све стране, а за све одговорни ОНИ (ФОТО)

Сан сваког туристе 2020. године је да спокојно путује по свету без страха да ће се заразити вирусом корона. Многи су остали код куће управо због страха од астрономских рачуна у болницама уколико добију вирус и њихово здравствено стање се погорша.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.