· · Коментари: 0
ОТКРИЛА И КАКО

Ова жена је живи доказ да се може и у обрнутом смеру: Превише се набилдовала, па успела да врати облине (ФОТО)

Била је фрик за теретану, а онда је схватила да је – претјерала. Прилагодила је тренинге новом циљу и открила трикове којима се успјела ријешити гломазних мишића

1614697264_pjimage--1-.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / белинда.н.x

Учитељица физичког васпитања која је претерано одлазила у теретану када се она поновно отворила након попуштања мера услед пандемије корона вируса, открила је своју рутину вежбања која јој је тело вратила на "фабричка подешавања" – са женственим облинама и без превише мишића.

Белинда Нортон (43) из Голд Цоаста рекла је да је, када су се у јуну поновно отвориле теретане у Квинсленду, "жестоко ударала" и ођедном постала "врло мишићава".

- Добила сам скраћене и гломазне мишиће због вишка тренинга, а лично више волим женствену фигуру. Сада се осећам лакшом и здравијом. Једноставно се осећам добро - признала је Белинда на Инстаграму и детаљно описала режим којим је то постигла.

Прочитајте још: Вежбајте у природи и затегните се до перфекције: Данас радимо тренинг за цело тело (ВИДЕО)

Кардио тренинг ујутру пре доручка

Нортон је објаснила како је прилагодила своју рутину вежбања. Она ујутру, пре доручка, најпре одради 30-минутни кардио тренинг (ходање, трчање, вожњу бицикла). Након тога следи доручак. Белинда допушта себи једну или две кафе дневно, обично са бадемовим или сојиним млеком. Она верује како кардио тренинг помаже у стварању витких и тонираних мишића.

Тренинг високог интензитета три пута недељно

Интервални тренинг високог интензитета или ХИИТ такође је непроцењив за постизање жељене форме, а ова учитељица физичког васпитања тврди како она обично такав тренинг одрађује три пута недељно у послеподневним сатима.

Прочитајте још: Ових пет вежби треба да раде сви који седе испред компјутера, а нарочито они које боле колена

Тренинг с тешким теговима једном недељно

Једном недељно Белинда тренира са тешким теговима. Комбинује вежбе како би погодила различита подручја тела.

- Ни ја не радим овакав тренинг у тешким данима. Тада се понекад само одмарам и једем - открила је Белинда на Инстаграму.

Јога или пилатес двапут недељно

Нортон своју рутину вежбања обвезно заокружује јогом или пилатесом два пута седмично. Јогу или пилатес можете радити код куће једнако лако као што можете у теретани, под условом да имате простирку и 20 минута времена у ком можете да радите на истезању тела.

Прочитајте још: Теретана убија мушку моћ и све преко ОВОГ броја сати смањује и имунитет

Белинда све ово спаја са здравом исхраном, која укључује: обиље свежег воћа, поврћа, сложених угљених хидрата и воде, преноси Даилy Маил.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.