Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Удавала десет пута и не жели да стане: (ВИДЕО)

Удавала се чак десет пута, а и даље није нашла љубав свог живота

1603968775_zena.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Др Пхил
Oglas

Кејси из Америке, појавила се у једној емисији код доктора Фила, како би потражила савет о томе где грежи у својим везама, након што размишља да оконча брак са ддесетим мужем.

Прочитајте још: Српска научница Јована РАЗОТКРИВА мане Унескове кампању о ПЧЕЛАМА: Шта се крије иза атрактивног паравана са Ангелином Јолие?

Удавала се десет пута и нема намеру да одустаје док не пронађе оног правог. Кејсин најдужи брак је трајао осам година, а најкраћи шест месеци и сада размишља да оконча свој десети брак. Ова 56-годишња пословна жена, појавила се у једној емисји, како би затражила савет, јер бракови и везе никако не могу да јој опстану.

Када је доктор питао: - 10 пута, стварно?, Кејси је кратко рекла "Да".

Кад то кажете, то некако кажете с поносом. Да ли је дошло до тачке када се само томе смејете?- упитао је доктор

- Дошло је до тачке када ћу се или смејати или плакати због тога. Понекад радим и једно и друго - рекла је Кејси. 

Иако је покушавала да се насмеје, сузе су саме почеле да падају додајући да она те ствари не сматра смешним.

- Када сам у браку и једноставно више не могу да издржим, обично сам прва која каже: -То је то, разводимо се и ја сам дао отишла.

Први брак трајао је осам година, а према Кејси то се завршило као заједничка одлука, али мушкарци по њој то никад не чине.  Њен други брак трајао је нешто крац́е од седам година. Након што су добили сина били су верени две и по године, али убрзо након што су се венчали, муж је престао да показује емоције и да говори да је воли.

Доктор Фил је тада заобишао мужеве од три до девет, док је Кејси рекла да ц́е вероватно одустати од свог тренутног супруга, за којег тврди да је означио као "наказну контролу". Сада је у овој фази свог живота одлучна да се скраси са својим човеком из снова и додаје:

Прочитајте још: КАКО СЕ ПИШЕ: НА НИШТА или НИ НА ШТА, ово правило збуњује многе

- Не занима ме колико је бракова потребно, трудићу се док не нађем оног који ме може волет - закључила је Кејси.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas