· · Коментари: 1
АНКЕТА

Ова женска занимања ОДБИЈАЈУ мушкарце, а једно ће вас посебно ИЗНЕНАДИТИ

Сајт "YоурТанго" спровео је анкету и питао мушкарце да ли занимање партнерке има везе са њеном привлачношћу, као и успехом везе.

1618590104_Depositphotos_247211886_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Прочитајте са женама којих занимања се мушкарци ређе забављају.

Модели/Телевизијске личности

- Жене које се баве овим послом су веома захтевне. Био сам у несрећном браку са репортерком три године, њене смене су биле турбулентне, више је била одсутна него код куће. - утисци су једног од анкетираних мушкараца.

Прочитајте још: "Као холивудска дива": Шминкер Александар трансформисао своју баку и све ОДУШЕВИО (ФОТО)

- Моја жена је радила на телевизији и мушкарци су јој се стално набацивали. То ми је било страшно, јер нисам желео да будем љубоморан и имам проблеме са другим мушкарцима. Тешко је гледати када је неко кога волите у сталној опасности од настрљивих мушкараца који је гледају на малим екранима.- истакао је други.

Уметнице

- Моја бивша девојка је уметница. Када смо причали о животу и озбиљним пословима чини ми се да она не жели да ради ништа исплативије.

Докторке

- И моја бивша жена и ја смо лекари. Стално смо се расправљали. Обоје смо веома доминантни и није нам ишло без обзира на то што смо се јако волели. Зато сам себи обећао да никада више нећу бити са колегиницом. Садашња жена ми је терапеут и допада ми се што ме пушта да доминирам (осим када је уређивање куће у питању). Веома сам сретан!

Прочитајте још: Постоје добри разлози: Зашто Јапанци седе на поду за време оброка?

Адвокатице 

- Моје најгоре искуство је са адвокатицама. Њихова висока очекивања се једноставно ретко кад поклапању са мојим. Оне траже мушкарце који не постоје, господаре Универзума, богаташе са везама у правосуђу и другим органима. Једноставно, већ на првом састанку приметим да ја у томе не могу да им помогнем.

Глумице

- Иако је то само посао и улога, али заиста не бих поднео да ми се девојка љуби са другим на филму. Било би ми непријатно да гледам и осећао бих се јако лоше.

Стриптизета

- Волим интиму, нешто што делимо само нас двоје. Не волим да делим своју девојку са другима.

Прочитајте још: Заборавите на скупе дезифицијенсе! Направите сами ДЕЗИНФИКАЦИОНО СРЕДСТВО за целу породицу (РЕЦЕПТ)

Скоро све може док смо лепе и фине...

- Осим ако није проститутка, порно звезда, нема занимања због ког би мушкарци неку жену отписали. Иако је тренд да ових дана мушкарци и жене држе до неких стандарда, реалност је да ће мушкарца увек привући лепе жене, ма чиме се оне бавиле. Неко ко изгледа као Кејт Аптон би могао да буде ЦЕО, докторка, радница у санитарној инспекцији, барменка или власница бара - мушкарци не би марили. Нажалост, неко ко није атрактиван може да има Нобелову награду, 40 патената мушкарцима не би била занимљива, - закључио је четрдесетогодишњи Џон, један од анкетираних мушкараца.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.