Oglas
Oglas
· · Коментари: 4
ШМИНКА

Овај човек је ЧАРОБЊАК! Не постоји РУЖНА ЖЕНА, већ само НЕНАШМИНКАНА! (ФОТО)

Никада више не смете рећи "Благо њој, што је лепа"!

1597836417_GENIJE.jpg
Oglas

Первиз Мирзајев је најтраженији мушкарац у Бакуу. Јер, овај стилиста зна да направи чудо од сваке жене!

Прочитајте још: Сува и оштећена КОСА: Једноставни савети ФРИЗЕРА за проблеме које сви имамо

Ретко која жена је рођена савршено лепа, а Первиз сматра да свако лице може да постане прелепо. Овај чувени стилиста у Азербејџану готово да и не ради са младим лепим девојкама, јер његов изазов су жене на чијем лицу су живот и године оставиле траг.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😍😍 😍😍 Zehmet olmasa fikirlerinizi yazmagı unutmayın ve bunu beyenecek dostlarınızı tag edin. Tel: MAKEUP WiTH @hudabeauty @fentybeauty @farsalicare @iconic.london and @anastasiabeverlyhills products😍😍😍 — — — —- —- —- —- —- —- Please don't forget to add your comments and tag your friends under this photo video Tel:+994555815589 : —- —- —- —- —- —- —- —- Пожалуйста не забудьте добавить свои комokментарии и пометить своих друзей +994555815589 —- —- —- —- —- —- —- —- @hudabeauty @anastasiabeverlyhills @gamzenin_guzellikrehberi @makegirlz @maya_mia_y @vegas_nay @samerkozami @laurag_143 @shophudabeauty #makeup#baki#fasihon#moda#trend##instaz#instabaki#misionpervizmirzeyev#guzellik#dunya#ikon#style#dunyaguzeli#gelin#toy#stil#ikon#mekyup#jlo#modafashion#rianna#ledigaga#star#hair#hairstyle#hair#makeup#makeupar

A post shared by Stilist Perviz Mirzeyev (@stilist_perviz_mirzeyev) on

Подочњаци и флеке на лицу лако се прикривају пудером и коректором. Добро одабрана сенка за очи, маскара, као и мајсторски уобличене обрве могу да створе изражајан поглед. Што старија жена - то светлија шминка - једно је од највжанијих правила. Руменило, односно шајмер исправља неравнине на лицу и истиче најлеше делове.

Преображај Фото: Instagram/ screenshot stilist_perviz_mirzeyev

Када сте последњи пут ставиле кармин? Сјајан кармин ће свака уста учинити пожељним, а добра фризура је пола посла. Наиме, равна коса тамних боја чини сваку жену старијом. Коврџе и таласи, као и коса офарбана у боју жита са са извученим праменовима ватре, ствара илузију бујне фризуре.

Посветлите и заталасајте косу, намажите пудер и сенку, лепе минђуше и - десиће се магија!

Первиз са задовољством ради преображаје жена које су изгубиле наду да ће постати лепотице и из сваке успева да извуче максимум. Док извлачи њихов нови изглед радо им даје савете како би могле касније саме да понове чаробан изглед.

Прочитајте још: Најпознатија РУСКА фризерка живи у БЕОГРАДУ: Најсигурнији начин да УНИШТИТЕ КОСУ је да је намажете ОВИМ!

Следећи пут када изађете из куће ненашминкане - сетите се чаролије Первиза Мирзајева!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas