· · Коментари: 0
ВИДОВЊАЦИ

НИШТА НЕЋЕ БИТИ ИСТО: Русија и САД биће у савезу, а очекује нас нова ИДЕОЛОГИЈА

За најчувенијег америчког видовњака Едгара Кејса многи су помишљали да има контакт са Богом, јер су његова предвиђања била фантастично тачна.

Првог дана 1945. године Едгар Кејс је укућанима рекао да ће бити сахрањен у наредних неколико дана и издиктирао им је упутства где жели да има вечну кућу. Нико га није схватао озбиљно, али их је прожимала језа. Два дана касније, 3. јануара, доживео је мождани удар и умро је на месту.

Прочитајте још: "Једном заражен, не живи више од двадесет четири сата": Корона вирус предвиђен пре 30 година, а шта је ПРАВА ИСТИНА

Едгар Кејс је предвидео све најважније догађаје 20. века, а његова визија се протеже још даље.

Радна соба је музеј Фото: Youtube / Screeenshot KET - Kentacky Educational Television

За почетак, Кејс је предвидео две смрти америчких председника: Френклина Рузвелта, за којег је рекао да ће "умрети у ципелама", и Џона Кенедија, којем је предвидео насилну смрт. Рузвел је, заиста, умро у својој канцеларији. Међутим, године 1924. године Кејс је сваког ко је долазио код њега упозоравао да ће се 1929. године срушити берза.

Оба пута је предвидео крах берзе али га нису слушали.

Нажалост, нико га није послушао и многи су изгубили новац. Још је занимљивије што је после пропасти берзе говорио је људима да ће се то поновити 1933. године. Поново га нису послушали!

Кејсова кућа Фото: Youtube / Screeenshot KET - Kentacky Educational Television

Захваљујући томе, Кејсов глас је постао снажнији. Предвидео је грађански рат у Шпанији, да ће Јапан напасти Кину, Италија Етиопију, а да ће код Стаљина завладати велика глад,

Најавио је успон Русије.

Јануара 1924. године најавио је долазак Адолфа Хитлера, али и да следи велики прогон Јевреја који ће се, на крају, завршити новом државом Израел. Најавио је и распад СССР-а и поновни успон Русије.

Два пророчанства која заокупљују његове следбенике још увек се нису догодила.

- Промене стижу, еволуцијом или револуцијом, идеје и религије мисли ће се мењати, створиће се нова идеологија која ће доћи из Русије, али не брините, то неће бити комунизам - предвидео је Кејс.

Нова идеологија стиже из Русије која ће бити у савезу са Америком.

Он тврди да ће нова идеологија завладати светом, а да ће Русија и САД бити савезни и да ће се заједно залагати за ову идеју која ће бити дубоко хришћанска.

Друго предвиђање је еколошко. Наиме, Кејс је најавио да ће од 1998. године почети да се мења магнетно поље наше планете. Тачније, да ће око 2000. године почети да се мења оса Земље и да ће полови заменити места, што ће се одразити на климу. НАСА је потврдила да је од 1998. године нешто, заиста, пореметило гравитацију Земље.

Прочитајте још: Главне земље ће напустити ЕУ, нова коалиција се јавља на истоку, а ево ШТА ЧЕКА СРБИЈУ

Едгар Кејс је био самозвани професор који се бавио и лечењем људи, астропројекцијама, радио је као медијум и тврдио је да може да види људима ауру.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.