Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТКРИВЕНО

Овај човек је уз помоћ интернета РЕШИО МИСТЕРИЈУ убиства стару 30 година (ФОТО/ВИДЕО)

Кад му је било само 17 година, Тод Метјуз чуо је за нерешено убиство девојке која је била позната као Тент Гирл (девојка из шатора) и одлучио да открије њен идентитет.

1604934898_Capture-Tent-girl.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / типсyгхоулсподцаст
Oglas

Девојчино тело је шездесетих било пронађено умотано у шаторско платно. Полиција је обавила истрагу, али нису успели да дознају ко је она. На крају је покопана, а на њеном надгробном споменику стајало је Тент Гирл.

Метјуз је за овај злочин сазнао 1987. године и одлучио да га мало истражи. У време кад је тело пронађено, није било интернета, па га је касније одлучио искористити како би покушао да открије идентитет мртве девојке.

Испричао је да га је највише погодила чињеница да није имала ни име на надгробном споменику. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ин 1968 тхе бодy оф а wоман wас фоунд wраппед ин а тент гивинг хер тхе наме “Тент Гирл”. Фор 30 yеарс схе wоулд бе цаллед бy тхат наме унтил оне даy схе wас гивен бацк то труе идентитy. Фор еверy рате анд ревиеw wе рецеиве он Аппле Подцастс фром 7/21-7/28, wе wилл донате $15 то Тхе Дое Нетwорк, а нетwорк тхат хелпс цлосе натионал анд интернатионал цолд цасес цонцернинг миссинг & унидентифиед персонс🕵🏻‍♂️ • То финд оут море абоут Тхе Дое Нетwорк, висит тхеир wебсите ат доенетwорк.орг • #Кентуцкy #ТхеДоеНетwорк #ДоеНетwорк #ЈохнДое #ЈанеДое #КентуцкyТентГирл #ТентГирл #ТипсyГхоулсПодцаст #ТипсyГхоулс #QуестионЕверyтхинг #ТруеЦриме #Мурдер #ТруеЦримеПодцаст #Цонспирацy #ЦонспирацyТхеорy #ЦонспирацyПодцаст #ЦонспирацyТхеорyПодцаст #Гхост #Паранормал #ГхостПодцаст #ПаранормалПодцаст

Објава коју дели Типсy Гхоулс Подцаст (@типсyгхоулсподцаст) дана

- Имао сам 17 година и за Ноћ вештица смо причали страшне приче. Моја садашња жена је испричала како је њен отац уз пут пронашао тело умотано у шаторско платно. Погодила ме чињеница да није имала име на надгробном споменику. Имао сам брата и сестру који су преминули као бебе, али имали су имена која су стајала на њиховим надгробним споменицима. Она није имала ни име, зато ми је то дуго остало у глави - испричао је.

Прочитајте још: СИМПСОНОВИ су поново успели: Предвидели ИЗБОРНУ КРАЂУ, али и нешто још СТРАШНИЈЕ!

Са 17 година је започео истрагу, разговарао је с оцем своје цуре, истраживао по новинским чланцима. Истрага годинама није напредовала, а кад се деведесетих појавио интернет, направио је интернетску страницу посвећену девојци из шатора. 

- Скупио сам све информације које сам имао о њој и помислио да би било добро то све објавити - рекао је. 
Претраживао је интернет странице на којима су људи тражили изгубљене чланове породице и наишао на поруку једне жене из Аркансаса која је тражила сестру, задњи пут виђену 1967. у граду Леxингтону у Кентакију, недалеко од места где је пронађено тело.

Прочитајте још: Доктор Раковачки је пре 80 година у Београду лечио ТЕСЛИНОМ струјом многе болести, а апарати се налазе у музеју

- Било ми је јасно да је то особа коју сам тражио - каже Метјуз. 

Тело девојке из шатора ексхумирано је 1997, а полиција је успела да потврди да се ради о Барбари Хакман Тејлор, несталој сестри жене коју је Матјуз пронашао. 

Барбара је нестала кад су јој биле 24 године, а иза себе је оставила супруга и ћеркицу. У време кад је идентификована, њена ћерка је била одрасла и већ је засновала властиту породицу.

Прочитајте још: Никада ДОКАЗАНО: АНЂЕЛИ или мистериозни ЛЕПТИРИ спашавали су људе испод рушевина

Главни осумњичени за убиство био је њен супруг Џорџ Еарл Тејлор који је умро од рака у октобру 1987. 

Након успеле истраге Матјуз је учествовао у развоју прве онлине базе података о несталим и неидентификованим особама.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas