· · Коментари: 1
КУЋНИ ПОСЛОВИ

Мушкарац који НЕ ПОМАЖЕ жени око кућних послова дао ОБЈАШЊЕЊЕ: Кладимо се да ово нисте очекивали

- Мој савет мушкарцима је да се оставе мачо глупости и да буду равноправни партнери својим женама - поручио је.

1597925784_Depositphotos_139874698_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Један мушкарац поделио је своје мишљење о дељењу кућних послова са супругом и привукао пуно пажње.

- Пре него што кренете бацати дрвље и камење на мене, дозволите да вам објасним зашто не помажем својој жени око кућних послова - написао је на почетку.

Прочитајте још:  Овде ПОСТОЈИ НАЧИН: Ево како да остварите ПОПУСТ на летовање

Прочитајте још: Важно за све родитеље! Уколико вам дете има овај ПРОБЛЕМ, гастроентеролог ИМА РЕШЕЊЕ

Када му је у госте дошао пријатељ с којим је попио кафу и ракију, устао је и рекао му да мора да опере суђе.

- Пријатељ ме погледао као да нисам нормалан. С мешавином дивљења и збуњености је рекао: 

- Лепо је што помажеш својој жени. Ја својој не помажем зато што никад није рекла хвала за све оно што сам јој помагао. Прошле недеље сам усисао кућу, а она ни једном није рекла хвала.

Сео сам поред њега и погледао га право у очи: - Ја не помажем својој супрузи - рекао сам озбиљно: 

- Мојој супрузи не треба помоћник, потребан јој је партнер. Ја сам њен партнер и у кући посао делимо партнерски. То што ја обављам посао, не значи да јој пружам помоћ. - објаснио је мушкарац.

Прочитајте још: ОДМОР не гарантује ЗАБАВУ, али ево РЕЦЕПТА који може да помогне

Нисам помагач
Фото: Депозит

Наглашава како он не помаже супрузи у чишћењу куће, већ је то и његова дужност јер он исто живи у њој.

- Не помажем супрузи кад скувам ручак, јер сам и ја гладан и морам да једем. Мушкарац више нема обвезу да храни породицу, али зашто жена још увек мора да глуми домаћицу и куварицу? Не помажем супрузи да пере посуђе јер сам и ја користио то посуђе. Не помажем жени око деце, јер су то и моја деца и моја дужност је да се бринем о њима јер сам им ја отац. Не помажем жени да слаже одећу, да је пере, пегла јер је то и моја одећа и одећа моје деце. 

Прочитајте још: Како да ОБЈАСНИТЕ ДЕТЕТУ да треба да НОСИ МАСКУ и када је то потребно? Ово су САВЕТИ

Ја нисам помагач у овој кући, ја у њој живим. 

А што се тиче похвале: када си ти задњи пут рекао ‘хвала’ својој супрузи што сваки дан кува, чисти, пере, брине о деци? - упитао је пријатеља који га је збуњено гледао.

- Мој савет мушкарцима је да се оставе мачо глупости и да буду равноправни партнери својим женама. Не дозволите да будете гост у својој кући и у животу своје деце. - закључио је мушкарац.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.