· · Коментари: 1
КУЋНИ ТРИКОВИ

Ово СВИ имамо у кући, али нисмо знали да ИЗБЕЉУЈЕ ПАТИКЕ као ниједно друго средство! (ВИДЕО)

Цео процес чишћења и избељивања патика камером је забележила позната блогерка из Канаде и за само неколико сати видео снимак је постао виралан, а патике су засијале новим сјајем

PATIKE.jpg
Фото: PrintscreenYouTube/Faith Chappelle

Пар белих патика је све што нам треба током пролећа и лета. Лоша ствар код белих патика јесте чињеница да се могу испљати већ после једног ношења. 

Пре него што старе патике баците у смеће погледајте кратак видео снимак

Иако на тржишту постоји велика понуда производа за избељивање и уклањање мрља, они баш и не успевају да скину све прљавштине. Доносимо вам један трик, корак по корак, који можете применити на својим патикама пре него се одлучите да купите нове и старе баците у смеће.

Прочитајте још: Исланд је нашао начин да смањи наркоманију код тинејџера за 40 ОДСТО, може ли Србија да препише МОДЕЛ?

Канадска блогерка је користила обичну пасту за зубе. Она ју је утрљала четкицом за зубе на беле патике и одушевила се резултатом.

Прочитајте још: Разведена и поново ЗАЉУБЉЕНА: Зашто страх женама спречава нову СРЕЋУ?

Ипак, пре третмана зубном пастом, патике је потпила у топлу воду са мало детерџента за веш. Затим је комплетну површину патика премазала пастом за зубе. Уз то, она саветује да ћете бољи резултат постићи ако користите пасту за избељивање зуба.

Већина пасти за збуе садржи соду бикарбону, која делује као абразив и помаже при уклањању мрља, баш као што то чини и на вашим зубима. Након третмана пастом, блогерка је своје патике потпоила у канту са избељивачем и остави их шест сати. На крају их опере у машини за веш за потпуни завршни учинак.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.