Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НОВИТЕТИ

Ево како ће изгледати нови ЏОКЕР, а глумиће га овај глумац (ФОТО)

Филмски стваралац Зек Снајдер објавио је на свом Инстаграм профилу фотке новог Јокера.

1612943824_Joker.JPG
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / Wарнер Брос. Пицтурес
Oglas

Чувеног Џокера у новом наставку популарног филма глумиће Џеред Лето, као и у "Суициде Сqуаду" Давида Ајера, али оно што ће бити другачије изостаће зелена зализана коса и тетоваже по лицу.

Прочитајте још: БРИЉАНТИН проглашен за сексистички филм! Оливија Њутн Џон одбрусила критичарима!

Подсетимо, Снајдер је одступио са редатељског места при снимању "Јустице Леагуеа" 2017. године због свађе с водством Wарнер Броса, а сад му је ХБО Маx дао прилику да направи своју верзију тог филма која ће светло дана угледати 18. марта.

Према објављеним фоткама Џокер ће имати дугу масну косу, препознатљиво бело лице и шминку око уста и очију, али и гумене рукавице и белу хаљину која је свакако новитет. 

- Фора те сцене с Џокером је та што ће Џокер директно Бетмену причати о Бетмену - рекао је Снајдер.

Прочитајте још: Ово нисте знали: Ево ко је требао да игра Анђела у филму "МИ НИСМО АНЂЕЛИ" , али је одбио ту улогу!

- Џокер анализира Бетмена ко је он и шта је он, а и Џокер (Џеред Лето) и Бетмен (Бена Афлека) никад се нису срели, што је неправда коју ћу исправити - додао је. 

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas