Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

"Овако изгледа када си жив сахрањен": Провео је два дана закопан под земљом у сандуку и прикупио 50 милиона прегледа (ВИДЕО)

За прегледе Јутјубери су спремни на све

1617269357_jutjuber.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен / МрБеаст
Oglas

Џими Доналдс, познат по надимку МрБеаст, како би привукао пажњу јавности, одлучио се на невероватан корак.

Прочитајте још:  "Имам рак дојке": Девојка дошла на договор за операцију, а онда је доживела невероватно понижење од доктора (ВИДЕО)

Наиме, овај Јутјубер одлучио је да засени све своје колеге, па је дошао на идеју да два дана проведе испод земље закопан у сандруку. У видеу који је објавио, види се како је изгледало његових 50 сати проведених под земљом. Малу нужду је морао да врши у пластичне флаше, а признао је и да му ова идеја није била баш најпаметнија.

- Желим да се крећем, али не могу. Боле ме леђа, почињем да осећам клаустрофобију, досадно ми је, прилично лоше миришем -  рекао је након 20 сати проведених у сандуку.

Он је дошао на идеју и рекао својим пријатељима, да уколико одлучи да изађе пре рока који је одредио, да га омаме електрошокером. Након што је 50 сати провео исподе земље, почео је да плаче:

Прочитајте још: Удата жена плаћа 80 долара професионалцима да је мазе (ВИДЕО)

- Овако изгледа кад си жив сахрањен. Толико сам срећан што идем напоље да плачем. Ово је било глупо - признао је 22-годишњи Јутјубер док су га пријатељи откопавали.

- Као некога ко је изузетно клаустрофобичан, ово би ме дословно убило - рекао је Џими у видео који је за веома кратко време прикупио преко 50 милиона прегледа.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas