Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО О РАКУ

Овако је Исидора Бјелица говорила о болести: Лекари ти објасне да си ГОТОВ, а ја сам увек тражила СПАС

Покушавала је на све начине да се избори са опаком болести

1596661762_isidora-8.jpg
Oglas

Исидора Бјелица често је јавно говорила о својој борби са раком јајника, а гостујући у једној од последњих емисија на телевизији, открила је и како је било када се суочила са чињеницом да има смртоносну болест.

Прочитајте још: "Тренуци самоће ће нас врло брзо научити..." Последња ПОРУКА Исидоре Бјелице ће се ПРЕПРИЧАВАТИ (ФОТО)

- Ово први пут говорим јавно, најтежи ми је био конзилијум лекара. Они ти једноставно обћасне да си готов и да не постоји никаква опција да преживиш. Моја статистика је 20 посто преживљавања - рекла је у емисији Исидора и објаснила да су јој лекари усадили неку подсвест са којом се увек борила. Када је сазнала да се бори са опаком болести, под утицајем конзилијума, почела је сама да се бори и да тражи лек:

- Да се разумемо, лека за рак нема. Мени су лекари на почетку рекли да имам хормонални поремећај, па сам дошла до најсмртоносније фазе ИИИБ рака јајника. Трагала сам за неким природним леком, али сам схватила да не постоји ниједан чаробан. Тражила сам биљке, травке, које ће смањити овај мој ужас у телу, а истовремено и за узроком болести.

Прочитајте још: ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ: Ове промене НЕ ИГНОРИШИТЕ, могле би да указују на РАК ПЛУЋА

 

Испробала је све методе интергративне медицине, од квантне која јој је одржавала леукоците, па све до рађења на свом духу и енергији, јер су они, како је говорила најбитнији подсвесно за наше оздрављење. Осећала се добро, радила је свакодневно на томе да буде срећна, али оно што је осећала изнутра, било је јако променљиво. У неким моментима је мислила да је победник, али је било и тренутака, када је молила Бога да је узме. 

Прочитајте још: Научници открили МЕТОДУ којом у 99 одсто случајева може да се открије РАК ПРОСТАТЕ

Рак је нешто што смо сами себи направили 

- Када схватиш да си сам одговоран за све, болест постаје нешто позитивно што ти мења живот. Ја сам имала нормалан,фин живот, али је у мојој глави била туга и катастрофа - рекла је у једном од својих последњих интервјуа, Исидора Бјелица.

Прочитајте још: Људи у Србији масовно траже ПОМОЋ ПСИХОЛОГА, ево ИЗ КОГ ГРАДА НАЈВИШЕ

Подсетимо, позната списатељица преминула је данас у 52. години живота, након дугогодишње борбе са раком јајника.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas