Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
кућни љубимци

Овако мачке кажу да вас воле: Шта значи када трепћу, а шта показује реп?

Мачке често бирамо за кућне љубимце.

1628514320_cat-on-a-blue-background-5031753_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Истраживања су показала да мачке могу да буду корисне за ваше физичко и ментално здравље. Одлично ослобађају од стреса и помажу у смањењу анксиозности.

Знају да деују хладно и незаинтересовано, али оне имају своје начине показивања љубави и наклоности према особо која се брине о њој.

Како мачке показују љубав?

Реп и очи ваше мачке могу да пренесу како се осећају

Постоји неколико начина којима мачке показати наклоност. Када први пут уђете у собу, ваша мачка може да почне да се ваља по поду. Ово је поздрав који значи да су узбуђене што вас виде, пише Тхе Лист.

Прочитајте још: Шта значи кад вам пас да шапу? За кућне љубимце ово има много значења

Такође могу да дођу до вас и ударе вас главом. Иако ово може да изгледа као претња, то заправо значи да вас воле и покушавају да мирис.

Реп мачке је још један лак показатељ како се осећају. Ако приметите да им је реп закривљен или омотан око вас, сматра се да је то добар знак.

Њихове очи такође могу много да кажу. Полако трептање је знак да им је лепо и пријатно у вашем друштву.

Једном када схватите све знакове можете да развијете још чвршћу везу са вашим "пријатељем" љубимцем.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas