· · Коментари: 0
НАСЛЕЂЕ

Овако се наплаћује ИЗДАЈА: Бивши љубавник Џорџа Мајкла добијаће алиментацију од певачевог оца (ФОТО)

Кени Гос, бивши партнер Џорџа Мајкла, тужио породицу, јер тражи део имовине певача вредну 115 милиона евра.

1620886779_w_54967931.jpg
Фото: ЕПА

Кени Глос је био партнер славном певачу Џорцу Мајку 13 година и живели су заједно у Лос Анђелесу.  Славни певач је умро 2006. године.

Прочитајте још: НОВИ СКАНДАЛ НА ПОМОЛУ? Хари снимио емисију са Опром! Принц главни покретач, умешана и Меган!

Кени је власник уметничке галерије и цењени продавац уметнина,, а са Џорџом је имао стабилну везу која је трајала 13 година. Кени је, упркос раскидима, био највећа и последња Џорџова љубав.

Био му је највећа и најдужа љубав...

После певачеве смрти за Божић 2016. године, Џорџова најближа породица је одбијала да подели имовину са Кенијем. Тексашанин Кени је тако после оставинске расправе остао "кратких рукава". Он је тужио Џорџове сестре и оца и тражи месечну "алиментацију" од 16.000 евра.

Кени је био домаћица
Кени је био домаћица у њиховој вези и потпуно је зависио од певача. Џорџ је сестру Мелани и Јоду, као и оца Киријакоса, да спроведу његов тестамент.
Плаћаће му месечну алиментацију.

Џорџова фамилија је била бесна због овог захтева, али сада су, коначно, прихватили да седну и да се договоре како би се битка заувек завршила. Обе стране су се, очигледно, договориле, јер случај носи ознаку "строго поверљиво" и детаљи нису доступни јавности. Једино је познато да ће свака страна платити трошкове свог адвоката.

Прочитајте још: Како сада изгледа МИЛКА ФОРЦАН? Повукла се из јавности пре 10 година, а фотографије на Инстаграму откривају и шта ради (ФОТО)

Кени и Џорџ су се упознали у једном ресторану у Лос Анђелесу 1988. године и били су пар пуних 13 година. Џорџ је умро у 53 години, а Кени сада има 62. године, а фамилију је судио према породичном закону који обезбеђује страни, која је финансијски слабија, да тражи новац и у случају када је избачена из тестамента.

Џорџ Мајкл и даље зарађује и то многооо...

Пошто је друга сестра Меланија умрла у 59. години за Божић 2019. године овај тестамент је постао, практично, неважећи и Кени је то искористио да тужи породицу.

Прочитајте још: Да ли ће Хари и Меган дати име девојчици према овом члану породице?

Занимљиво је да Џорџ Мајкл упркос смрти и даље зарађује новац! Његова музичка компанија "Nobby’s Hobbies Holding" вредна је 4,5 милијарди фунти, а дневно зарађује по 11,656 фунти!  Само је у јануару чувена песма "Last Christmas", после 36 година од објављивања групе "Wham", имала 9,2 милиона  прегледа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kenny Goss (@kenny_goss)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.