Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУЖНО

РЕЧИ ТУГЕ! Овако су се колеге опростиле од Боре Дрљаче, а ОНА је ЈЕДИНА успела да га посети у болници

Смрт познатог певача све је узнемирила

1602486891_grand_30042018_00017.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Колеге и пријатељи Боре Дрљаче у неверици су примили вест о његовој смрти. Иако је био болестан, нико није мислио да ће овако брзо да их напусти.

Прочитајте још:  Бора Дрљача ПРЕДОСЕТИО смрт?!

Ана Бекута, видно потресена изјавила је да ће се колеге сећати по лепом и пријатном гласу: - Бору ћу памтити по његовом осмеху, по пријатном и лепом гласу, жао ми је што је отишао, пуна сам поштовања за њега -  изјавила је певачица. Саша Поповић такође је истакао да му је веома тешко и жао због смрти човека кога су сви неизмерно волели:

- Бора је био људина, певачина, увек спреман за шалу, увек расположен. Говоримо о великом професионалцу, о певачу кога смо сви неизмерно волели. Жао ми је што се опраштамо од њега, хвала му за све!

- Саучешће његовој породици и пријатељима, али и свим поштоваоцима његове музике - рекао је Саша.

Певачица Вера Матовић рекла је да је све време била уз колегу и пријатеља док је био у болници и да је ни корона није спречила да га посећује у болници.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

СНИМАЊЕ ГРАНДА

А пост схаред бy Борислав Бора Дрљаца (@бора.дрљаца) он

- Чула сам шта се догодило. Тужна сам и не могу да верујем, имао је доста тих неких операција. Ја сам га посећивала једина у болници када је било ово време короне. Бора није кукао, није га болело, али је имао неколико операција. Његов организам није могао више да издржи. Опет његови боље знају. - рекла је Вера.

Прочитајте још: ОД ЧЕГА ЈЕ УМРО БОРА ДРЉАЧА?! Син Владимир ОТКРИВА: "Покосио га је!"

- Кад сам га посећивала, носила сам му палачинке. Два пута сам ишла. Нико тада није мого да уђе у болницу, али моја сналажљивост и упорност ме је довела до тога да га ипак посетим. Последњих месец дана није знао ништа о себи, није се јављао. Изјављујем саучешће породици - рекла је потресена певачица. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas