Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХОРОСКОП ЉУБАВИ

ОВАН вара из досаде, РАК из интереса, а ОВАЈ ЗНАК најбоље КРИЈЕ ПРЕВАРУ

Бикови најбоље крију паралелне везе, а Рибе најчешће од свих знакова живе у паралелној вези!

1597387247_Depositphotos_4749749_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Однос према љубави, верности и лојалности није исти код свих људи. Како се хороскопски знаци понашају у случају преваре, односно, ко је склон авантурама, а ко их избегава?

Прочитајте још: Највише државника је рођено у ОВОМ знаку, а не презају ни од ОРУЖЈА!

Ован у превару улази када га на то натера досада у вези. Једном када се одметне, тешко га је вратити назад. Вођен страшћу убрзо бива разоткривен, чиме завршава претходну везу.

Када Ован превари ту је крај! Када Бик превари то је из задовољства!

Бикови с годинама постају све страственији. Вођени су љубављу, па када се поклопе емоције и привлачност, они се без колебања упуштају у превару. Мајстори су за то да је прикрију.

Близанци то раде из радозналости, а Ракове увек води новчаник уместо срца.

Близанцима лежи двојност, па им не представља велики проблем да дуго фунционишу на две столице. Тешко их је разоткрити, а у све то улазе из радозналости.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

Ракове води жеља за материјалном сигурношћу. Ово се може променити једино ако у вези постоје и деца. Ипак, међу њима је велики број оних који ће и то заменити за партнера с пуним новчаником.

Бик је најупорнији и најбољи швалер Фото: Депозит

Лавови не спадају у верне партнере. Води их пожуда и страст, на првом месту ради доказивања. Привлачи их опасност преваре јер су зависници од адреналина.

Лавове води страст, а Девице на превару мотивише досада!

Девице спадају у верне знакове. Ипак, уколико су несрећни у вези, другог партнера проналазе без колебања, а често не само једног већ утеху потраже у мноштву њих.

Прочитајте још: Деценијама су нас ПРИПРЕМАЛИ за КОРОНУ, а овај МУРАЛ је ДОКАЗ! (ФОТО)

Вагама је љубав игра. Воле флерт и свуда и на сваком месту траже забаву такве врсте. Искрени су према партнеру, па тако своју неверу маскирају поштењем. Не може се рећи да друга страна није била упозорена.

Ваге воле флерт, Шкорпије су најверније, а Стрелца не држи дуго место...

Шкорпија је по природи веома љубоморан знак. Због тога избегава превару јер је тешко прашта не само другима него и себи. Ипак, ако до прељубе дође, биће то само секс.

Стрелцу и Овну морате приређивати изненађења Фото: Депозит

Стрелац нема проблем да промени партнера. Не држи га место, па је међу овим људима велики број оних који иза себе имају неколико дугих веза или бракова. Превара као таква опстаје само док се старом партнеру не изговори - “збогом”.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Јарац у превару улази једино ако је добро пијан или хронично незадовољан везом у којој се налази. И тада, уколико до тога дође, понашаће се као да се ништа није догодило. Припадници овог знака тешко напуштају своје партнере.

Водолије варају и не признају, а Рибе годинама не могу да се одлуче, па имају паралелне везе.

Водолије не признају превару. За њих је веза партнерство у коме је све дозвољено. Није необично да се чак, након бурно проведене ноћи са другом особом, свом партнеру пријатељски повере и поделе утиске.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Рибе су романтичне али нису сигурне шта заиста желе, па се због тога лако заљубљују. Имају дар да вешто прикрију прељубу и зато је међу њима највећи број оних који се годинама налазе у паралелним везама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas