Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
партнер

Ове ДВЕ СТВАРИ показују да вас МУШКАРАЦ НЕ ВОЛИ

Дошли сте до тога да ваш партнер више не говори у контексту "вас двоје" и вас не помиње у склопу своје будућности. Ово је моменат када треба да вам се упали црвена лампица.

1600252710_Depositphotos_120737868_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Да ли то значи да он још увек није дефинисао ваш однос, чека да се веза још развије или можда то и не жели. Ако сумњате у то, најбоље је да покушате отворено да разговарате са њим.

Знаци који сигурно упућују на то да сте ви само пролазна особа у његовом животу:

Никада нема времена

Наравно да сви имамо своје обавезе и није крај свеета ако откаже излазак  јер је уморан или зато што му је нешто искрсло. Међутим, оно што би требало да вас забрине је то што он има довољно времена које посвећује свима осталима, осим вашој вези. Ако сте му на последњем месту, боље је да се одмах окренете и одете, јер тешко да ћете било када заузети неко место при врху.

Прочитајте још: Нешто не функционише: Ево када је време за ПАУЗУ У ВЕЗИ

Не занима га како проводите дан

О особи до које нам је стало желимо да знамо шта ради, чиме се бави и како проводи дан. То је, између осталог, и начин да покаже да му је стало и да жели да буде део ваше свакодневнице. Ако све то изостаје, врло је могуће да сте само “резервни играч” и да се зато и не труди.

Прочитајте још: "Ћао, шта радиш?" Поруке које МУШКАРЦИ шаљу приликом ДОПИСИВАЊА, а које ДЕВОЈКЕ никако НЕ ВОЛЕ

Уколико сте своју везу препознале у овоме, вероватно не би било лоше да о томе прво разговарате с њим, како бисте рашчистили ситуацију. Ако се потврди да сте му заиста само резерва, дајте себи шансу да нађете некога коме ћете бити једина, а не друга опција.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas