Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
шминка

Ове НИЈАНСЕ КАРМИНА чине да зуби изгледају БЕЉЕ

При одабиру ружа не треба да се водите само тиме која вам се нијанса допада.

1603356939_Depositphotos_58693375_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Боја ружа у великој мери утиче на изглед целог лица, па чак и на боју зуба. Неки тонови кармина учиниће да зуби изгледају жуто, а са друге стране, одређене боје истаћи ће њихову блиставост и учинити да буду бељи.

Шминкери се слажу да хладнији тонови (плави или љубичасти) визуално посветљују зубе, док они топлији (златне и наранџасте нијансе) чине да зуби делују жуће, па их зато треба избегавати.

Прочитајте још: ВОДИЧ за ЧИШЋЕЊЕ ЧЕТКИЦА и СУНЂЕРА за шминкање: Одвојите време како не бисте направили проблем

За неку свечану прилику изаберите кармин у боји бобичастог воћа – боровница, малина, купина…

За одлазак на посао или на кафу са пријатељима искористите да на усне нанесете неку нежну, розикасту нијансу. Ако не можете да одолите црвеном ружу, одлучите се за онај који има плави подтон.

Да се кармин не би разливао, треба прецизно контурисати линију усана оловком у истој боји.

Прочитајте још: Како да одаберете праву МАСАЖУ: За отклањање стреса, целулита или мршављење

Без обзира на то који кармин одаберете, имајте у виду да је најважније да ваше усне буду неговане. На сувим и испуцалим уснама ниједан руж неће лепо изгледати, а ни бели зубићи неће моћи да дођу до изражаја. У ташни увек носите балзам или уље за уста јер ћете тако увек моћи да им пружите одговарајућу хидратацију.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas