· · Коментари: 0
У ФОКУСУ

Ове предивне ТРОЈКЕ глуме брата Даре из Јасеновца: Мали Шарановићи су из ЦГ и погледајте колико су СЛАТКИ (ФОТО)

Марија Шарановић из Херцег Новог, мајка Луке, Симона и Јакова, тројки који у "Дара из Јасеновца" глуме малог Буду који је освојио све симпатије публике, још није слегла све утиске са ТВ премијере филма којег су у суботу увече гледали милиони у Србији, Српској и Црној Гори.

1613983282_Buda.JPG

За "Новости" истиче да је поносна што је заједно са синовима била део екипе, али да није сигурна да ли би поновила искуство са снимања.

На питање откуд њени дечаци у филму, каже:

- Ми смо били у бази података београдске кастинг агенције из које нас је позвала Сара Маринковић, која је онда дошла на договор у Херцег Нови. Дали су нам седам дана да одговоримо на понуду, и када смо одлучили да прихватамо, све се брзо одвијало - сећа се Марија.

Док разговарамо телефоном, из стана се чуо весели жамор дечака који сада имају три године.

Марија Шарановић, рођена у Панчеву, одрасла у Kотору, а одабрала да живи са супругом Николом који је поморац у његовом граду, Херцег Новом, прича нам и да је један од њених синова, Лука, проговорио управо на снимању, у Белој Цркви.

Фото: Приватна архива

Због дечака који су расли као из воде, снимање је трајало три уместо планираних шест месеци. Дечаци су и током та три месеца променили уобичајене навике, време за јело и спавање, али су, упркос свему, добро реаговали на све што их је окруживали и што им је било ново.

- Снимање је било веома напорно, неки пут много напорније него што смо могли да претпоставимо. Било је ситуација када је трајало до један, два сата ујутру, за сцене у којима се захтевало да дечак спава. Док је било лепо време дечаци су се играли са осталом децом, а све је било много компликованије када је захладило. Најтеже је било када смо се будили и успављивали на снимању - прича Марија.

Фото: Приватна архива

Марија каже да је филм другачије доживела него док је трајало снимање:

- Очекивало се доста од филма, видим да је критика подељена. Неко каже да је све тешко, неко да је филм испунио очекивања а неко, опет, да је све то требало да буде експлицитније показано, и логор и страдање деце. Све сам те сцене у пуном смислу проживела током снимања, а сада сам све видела упаковано, монтирано, са музиком. Једино нисам очекивала да се толика прашина дигне на политичкој основи.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.